torstai 12. helmikuuta 2015

Skating

Ulkoilemassa


Meillä ollaan innostuttu luistelemisesta. Viikonloppuna minäkin vedin kaunarit jalkaan vuosien tauon jälkeen ja sain taas hetken leikkiä olevani varsinainen Surya Bonaly (kuka muu muistaa hänet?!!)! Takavuosina, ennen lapsen saamista, tapasin käydä jonkin verran kuntoluistelemassa, mutta viime ajat luistimet ovat saaneet visusti pysyä varaston hyllyllä. Nyt muistin miten kivaa luistimilla kaartelu onkaan! Enkä edes kaatunut kertaakaan...


#5vee aloitti tammikuussa luistelukoulun ja on siitä paljon enemmän innoissaan kuin syksyllä kokeilemastaan baletista. Nyt on hyvä käydä lisätreenaamassa perheen kesken niin taidot senkun karttuvat!

Joulun jäänteinä kaapista löytyi vielä pari purkkia glögiä, ja sehän onkin oiva ulkoiluretkien eväsjuoma termospulloon lämmitettynä.
 
Ensi viikonloppuna haaveissa olisikin lähteä jonnekin kodalle tai laavulle paistamaan makkaraa ja viettämään ulkoiluhetkeä yhdessä. Tänä talvena pitäisi myös ehtiä yhdessä isoon pulkkamäkeen, sekin yhtenä talven perinteistä (jotka kaikki viime vuonna jäivät talven puutteen vuoksi tekemättä!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti