maanantai 4. toukokuuta 2015

Matkakuvahaaste

Itseltäni!


Blogeissa kiertää tällä hetkellä hauska ja mielenkiintoinen 10 kuvan matkakuvahaaste. Päätinkin haastaa tähän itse itseni, koska lienee turha odotella haasteita mistään :D
Kuten aiemmin mainitsin, kuvia digitaalisina minulta löytyy vasta viimeisen 6-7 vuoden ajalta, joten kuvat tähänkin postaukseen tulevat tältä ajanjaksolta. Varmasti vanhemmissakin kuvissa olisi hyviä vaihtoehtoja moneen kohtaan, mutta nyt olen liian laiska selaamaan albumeita ja skannailemaan. Tällä mennään!
1. Kuva lentokoneen siivestä
Tässä yksi monista...lentokoneesta tulee kyllä usein kuvattua, vaikka varsinaisesti niillä kuvilla harvemmin tekee mitään. Tämä kuva on otettu Turkkiin 2014 lennettäessä.  
2. Paras vahingossa onnistunut otos
Pepillä riitti kavereita, ja olikin melkoinen onnenkantamoinen, että saimme kyseisen kuvan napsaistua. Seurailin tilannetta, ja tämä poseeraaminen kameralle olikin Pepiltä harvinaista herkkua, hän ei juurikaan tätä harrastanut. Yksi viime vuoden suosikkikuvista! (Kuvattu Ruotsin Astrid Lindgrenin maailmasta)
3. Matkakuva, joka saa hyvälle tuulelle
Viime kesän Ruotsin reissulta. Kesän kuumin päivä, laivan kannella kylmän kuohuvan kanssa ja matka vasta alussa! Upea fiilis.
4. Luontokuva
Kuva eläintarhasta Gran Canarialta, nimeä en muista. Varsin sympaattinen oranki :) Voineeko tätä nyt luontokuvaksi kutsua, mutta tähän se päätyi.
5. Kuva yläilmoista
Mistäpä muualtakaan kuin Alanyasta. Olemme kerran käyneet Kale-kukkulalla katsastamassa maisemat ja auringonlaskun, ehdottomasti käymisen arvoinen paikka!
6. Postikorttimaisema
Siden raunioilta. No, ehkä tuo valopylväs ei kuuluisi postikorttiin, mutta menköön! :)
7. Kuva matkaseurasta
Ei nuo tädit, vaan tuo pieni matkaseuralainen! Vaikka matkustelu oli ennenkin ihanaa, tekee siitä nyt erityistä tytön matkasta nauttiminen ja elämyksien kokeminen hänen kanssaan yhdessä. Ja tietenkin miehen, ei vaan kuviin osunut ;)
8. Fiilistelykuva palmun alla
Älyttömän huono kuva, mutta niin mukavat muistot! Tässä olemme häämatkalla Teneriffalla. Ja kuvan ottaja kukapa muukaan kuin...appiukko :D älkää kysykö.
9. Hyvää huomenta kuva

Tähän oli pakko laittaa kaksi! Ylimmässä kuvassa vietetään häämatkan viimeistä aamua, ja pihejä kun ollaan, oli viinipullon loppu juotava ennen lentokentälle lähtöä. Eihän sitä nyt viemäriin kaadeta :D Haikean tunnelman aistii...
Alimmassa kuvassa taas vietetään jotain melkein tuskallisen kuumaa aamua Turkissa 2011, kun tyttönen oli ensimmäisellä ulkomaanmatkallaan. Ei kovin freeseinä ja ilmekin vähän kärsivä (?) mutta aamut lomalla ovat ihan parhautta. Ei ole kiirettä minnekään ja voi hiljokseen heräillä parvekkeella ja tuijotella maisemia aamukahvin kanssa...
10. Lempikaupunki
Pakkohan tähänkin on sanoa se iankaikkinen Alanya! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti