sunnuntai 2. elokuuta 2015

Onni on...

Viikko 31


Vähän yli puolessa välissä tätä vuotta mennään. Onni on -postauksia on tehty tasaiseen tahtiin, ja jos joku ihmettelee mistä tässä on kyse, niin tarina löytyy täältä (linkki).
Viikolla 31 me aikuiset palattiin töihin ja kesä tuntui jatkuvan totuttuun koleaan tyyliinsä. Mitäs muuta...
 
Onni on...
 
...Elokuu. Vielä on mahdollisuus nauttia kesästä, mutta toisaalta ajatukset alkavat jo siirtyä syksyyn ja uusiin mahdollisuuksiin. Toivon elokuulta ainakin lämpimiä pimeneviä iltoja, jolloin voi vielä istua terassilla, sytyttää kynttilöitä ja nauttia kenties hyvästä seurasta, ruuasta ja juomasta.
 
...Apujoukot. Tällä kertaa meillä on nuori au pair, joka huolehtii vielä ensi viikon lapsesta ja arjen pyörityksestä meidän töissä ollessa. Luksusta!
 
...Rauhaisat aamut. On ollut todella mukavaa lähteä töihin kaikessa rauhassa, ihan yksikseen. Pehmeä lasku siihen normaaliin arkeen, joka siis alkaa vasta ensi viikon jälkeen tytön aloittaessa hoidon.
 
...Motivaatio. Nyt taas alkoi löytyä motivaatiota liikuntaan, piiiitkän tauon jälkeen. Lenkkeily on varovaisesti aloitettu.
 
...Viikonloppu. Lomalla viikonloput puuroutuvat massaan, mutta niiden merkitys korostuu kummasti työviikon jälkeen. Kahden päivän vapaa on ihana, ja perjantai-ilta onkin se paras osa viikosta jos valita pitää.
 
...Matkavaraus. Ensimmäistä kertaa ollaan näin ajoissa jotta saadaan mitä halutaan. Ensi kesän matka on nyt varattuna!
 
...Rauhoittuminen. Latailin pari uutta meditointisovellusta ja ilmoittauduin syyskuussa alkavalle ilmaiselle joogaan/meditointiin tutustuttavalle kurssille. Tulisko tästä mun juttu?
 
Kuvituksena jälleen kerran pihalla tällä hetkellä kukkivia kukkia. Kyllästymiseen asti! Mutta eihän tämä kauaa kestä, joten otetaan nyt ilo irti näistä kuvista.
 
Iloista elokuuta!
 


2 kommenttia:

  1. Oon myös kiinnostunut lähiaikoina meditoinnista - mitä sovelluksia latasit?

    VastaaPoista
  2. Ainakin iltaisin käyttämäni Relax Melodies. Useimmiten laitan sirkat sirittämään ja taustalle meren äänen jotta voin kuvitella olevani ulkomailla :) Halvat on huvit. Mutta nukahdan kyllä siihen melko joutuisasti, joskaan ei mulla muutenkaan oo mitään nukahtamisongelmia ;) Muita en oo ehtinyt vielä kovinkaan testailla, mm. joku joogaohjesovellus.

    VastaaPoista