sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Onni on...

Viikot 39-41


Hip hei sunnuntain aamukahvipöydästä, josko taas pitkästä aikaa raapustaisi muutaman onnen aiheen kuluneilta viikoilta. Nyt mennään pelkällä tekstillä ilman kuvia, varmuuden vuoksi että saan tämän heti julkaistua. Kuvat odottavat koneella käsittelyä, mutta ei sitä koskaan näistä vapaapäivistä tiedä mitä ehtii tehdä. Tänään on tarkoitus ainakin käväistä miehen vanhemmilla ATK-tukena ja ulkoillakin aurinkoisessa syyssäässä.
Asiaan,
 
Onni on...
...Kirpeät syysaamut. Onhan ne nyt niin raikkaita.
...Puutarhan syystyöt hyvällä mallilla, ei paljon puutu. Vähän vielä kukkapenkkejä pitäisi siistiä, lehtiä puhallella ja kalusteita laittaa säilöön, muutoin ollaan valmiita ;)
...Kauniit callunat. Tänään olisi tarkoitus saada ne ruukkuihin asti :D
...Ensimmäinen takkatuli ja takkamakkarat. Tänä vuonna päästiin näin pitkälle ennen lämmityskauden alkua. Nyt takka lämpiää harva se ilta, ja onhan se aika kodikastakin.
...Takassa yön yli muhinut liha. Talviaikaan laitamme todella usein lihaa hautumaan savipadassa takkaan, ai miten hyvää siitä tulee!
...Syntymäpäiväsuunnitelmat. Ei omat vaan tulevat 6-vuotissynttärit ja ensimmäiset kaverikekkerit ovat jo kovasti suunnitelmien alla.
...Koti siivottuna talveen. Huone kerrallaan on syksyn aikana valmistunut talviaikaan, ja eilen sain urakan päätökseen.
...Helpotuksen tunne tavaroiden viemisestä kirpparille ja loput sieltä jäävät kiertoon.  Vien tavaraa kirpparille joka syksy ja kevät, pysyy nurkat ja kaapit jotenkin siisteinä...saa nähdä mitä tämän kerran tuotoilla tehdään, ehkä jonnekin kylpylään?
...Uudet vastuualueet töissä. Teen samaa työtä nyt kolmatta vuotta, ja onkin mukava välillä saada uusia tehtäviä niin ei niin leipäänny :)
...Tähtitaivas ja revontulet. Aika upea taivas ollut useampanakin iltana.
...Venus. Vai Mars vai Jupiter vai mikä se nyt oli, se suuri tähti kuunsirpin vieressä mikä näkyi tässä yksi aamu.
...Lokakuu. Pian saa tosissaan aloittaa jouluhössötyksen!
 
Hyvää syyslomaviikkoa!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti