keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Kirjat

2016


Tänä vuonna ajattelin kerätä, vähän niin kuin omaksi ilokseni, listaa lukemistani kirjoista. Välillä luen paljon ja välillä vähän vähemmän, joten jännä nähdä mikä vuoden saldoksi tulee. Kirjoja ostan kirppareilta, ja myyn / lahjoitan lukemisen jälkeen eteenpäin, sekä lainaan kirjastosta tai pikemminkin kirjasto-autostamme joka käy joka viikko ihan tuossa muutaman sadan metrin päässä. Sieltä saa pääkirjastoa nopeammin uutuudet lainaan ja osaksi varailen autoon haluamiani kirjoja - helppoa!
 
1. Vuoden ensimmäinen kirja oli hetken jo hyllyssä majaillut kierrätyskirja Nuoret Vaimot. Hömppää, mutta ihan mukavaa sellaista. Juuri sopivan leppoisaa vuoden alkuun. Tämä kirja lähtee keväällä kirpparille seuraavalle lukijalle.
2. Tällä hetkellä yöpöydällä majailee (monesti makuuhuoneessa on kesken eri kirja kuin alakerrassa; vältyn edestakaiselta kuljetukselta ja toisaalta on mukava lukea kahta tyyliltään erilaista kirjaa yhtä aikaa!) Markku Ojasen Onnellisuuden käsikirja. Tämä on vähän vielä kesken, mutta tiedän lukevani sen loppuun joten uskallan tähän jo listata. Kirjastosta.

Ennen mulla oli pakonomainen tarve lukea aloitettu kirja loppuun, vaikka aivan väkisin. Nykyään olen jo armollinen, mikäli kirja ei vain jostain syystä muutaman tai muutaman kymmenen sivun jälkeen tunnu kiinnostavalta, saa se jäädä kesken. Näin jää enemmän aikaa lukea vain oikeasti hyviä kirjoja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti