torstai 30. kesäkuuta 2016

Powerparkissa

Ennen juhannusta


Aloitimme viime viikon torstaina juhannuksen mökkimatkan kääntymällä Powerparkiin. Tämä oli varmaan kolmas tai neljäs kerta, kun käymme siellä nimenomaan juhannusta edeltävänä torstaina, ja tästäpä vinkki:

Mikäli mahdollista, suuntaa Powerparkiin juhannusta edeltävänä torstaina. Väkeä ei ole koskaan ollut kuin kourallinen, joten vältyt jonottamiselta niin portille, laitteisiin, syömään, vessoihin ja kojuihin!

Näistä maailmanpyörässä otetuista kuvista näkee, miten vähän ihmisiä alueella oli...

Olimme paikalla jo heti puiston aukeamisen jälkeen. Tänä vuonna tyttö pääsikin uusiin laitteisiin, joten niitä tuli kierrettyä nyt ahkerasti. Suosikeiksi nousivat Neo's Twister ja vuoristorata Joyride. Syömässä käytiin välillä pitkästä aikaa Skaalan yläkerrassa pizzabuffetissa, joka oli taas muuttanut hinnoittelupolitiikkansa kertamaksuksi (muutaman vuoden siellä piti maksaa ruuan painon mukaan, jolloin kävimme muualla syömässä). Ruoka ei kyllä ollut kovinkaan hääviä, joten hyvä vaihtoehto on käydä joko hotellin lounaalla tai Roadhousen kauppakeskuksessa syömässä. 
Huvipuiston kaunein laite on tämä vanhan ajan karuselli!



Iltapäivällä taivaalle alkoi ilmestyä pilviä ja hetken päästä jyrisi - laitteita suljettiin toviksi ukkosen vuoksi, mutta jo aika pian ne avattiin uudelleen. Sade tosin vähän haittasi loppupäiväämme, vaikka olimmekin suht asianmukaisesti varustautuneet. Reipas piskottelu kasteli meidät silti ja siinä ennen viittä päätimme lähteä kohti mökkiä. Kävimme vielä tytön kanssa kaksistaan testaamassa Kwai Riverin eli tukkijoen, ja kaksi peräkkäistä ajoa viimeistään takasivat sen, että olimme aivan läpimärkiä. Ei muuta kuin Härmän Ässään vaihtamaan vaatteita, jotta automatka mökille olisi vähän mukavampi. 
Dinosafarilla

Mukava päivähän huvipuistossa taas oli, ensi vuonna takaisin! Loppuun muutama yksityiskohta huvipuistoon kuuluvasta Röllin kylästä, jossa onkin kuvattu viime vuosien Rölli-elokuvat. Pienenä yksityiskohtana mainittakoon, että huvipuiston takana työskennellessään mies on seurannut elokuvaprojekteja ja kerran jopa käynyt korjaamassa tuotantotiimin kokin hellan jotta näyttelijöille on saatu syötävää :)



Kaikki kuvat ovat puhelimella otettuja, en halunnut kantaa kameraa mukana päivän tiimellyksessä. Kuvista näkee kuitenkin sen, miten paljon Powerparkissa satsataan pieniin yksityiskohtiin ja siisteyteen; ehdottomasti käymisen arvoinen paikka Lintsin ja Särkän sijasta tai lisäksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti