tiistai 30. elokuuta 2016

Venetsialaiset

Tänä vuonna



Viikonloppuna juhlittiin jälleen kerran kesä- ja mökkikauden päättäjäisiä, Venetsialaisia. Joka vuosi suuntaamme ko. viikonloppuna mökille meren ääreen, ja niin teimme taas viime viikonloppunakin. Perjantaina saunoimme ja päätimme illan hämärtyessä polttaa lauantaiksi tarkoitetun kokon - viisaasti tehty, koska muutenhan se olisi jäänyt polttamatta.



Lauantaiaamuun herättiinkin melkoisessa myräkässä, jota jatkui koko päivän ihan iltaan asti. Yksi kuusen latva mökin takaa katkesi tällä kertaa, onneksi ei pahempaa. (Kotona meillä oli lennellyt tavaroita pitkin pihaa, yksi aurinkovarjo kaatunut 25kg jalasta huolimatta ja toisesta katkennut naru, eipä sielläkään sen kummempaa).
Lauantai-iltana saimme ammuttua raketit ja lähdimme sen jälkeen poikkeuksellisesti kaupungin torille katsomaan Venetsialaisohjelmaa - esiintyjänä nimittäin oli Mikael Gabriel!! Siellä sitten vietettiin reilu tunti keikkaa seuraten ja puolen yön ilotulituksen katsellen, olipas se taas mahtava! Sunnuntaina sitten paistoikin aurinko kirkkaalta taivaalta ja oli tyyntä - ehkä ensi vuonna parempi sää itse pääjuhlapäivänä?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti