keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Atlantica Aeneas Resort

Hotellimme Kyproksella


Hotelliksemme Kyproksella valikoitui Atlantica Aeneas Resort täysin kahdesta syystä:
1. Halusimme tällä kertaa huoneen, josta on suora allasyhteys
2. All inclusive 

Melkoinen kompleksihan tuo hotelli oli, mutta suuresta väkimäärästä huolimatta kaikki sujui mielestämme ihan jouhevasti ja hyvin. Meidän huone oli rauhallisemmalla alueella hotellin peräosassa (henkilökunnan saattaessa meitä tulopäivänä huoneeseen vähän jo ihmetytti minne peräkömmeliin meitä viedään...), lähellä lasten allasaluetta. Samaa uima-allasta kanssamme käytti vain muutama huone, joten välillä saimme olla altaallakin ihan vain omin päimme - luksusta! 








Kaikki hotellin huoneet on remontoitu viime talvena, joten huone oli siisti. Etukäteen vähän jännitti, miten sopudumme pelkkään yhteen huoneeseen, kun yövymme aina huoneistohotelleissa - ihan hyvin viikko sujui pienemmistä tiloista huolimatta. 

Terassilta alkoi siis suoraan allas, voi mitä ylellisyyttä! Terassi itsessään oli melko pieni eikä siellä ollut kuin pöytä ja kaksi tuolia. Aurinkotuoleille pyrähdettiin siis joko altaan kautta tai ovesta kiertäen. 

Hotellin uima-allasaluetta mainostetaan Euroopan suurimpana - pääallas on kyllä iso, mutta tämän suurimman tittelin se varmaan saa siitä, että eri allasalueet ovat kaikki jonkin näköisessä yhteydessä toisiinsa. Pääaltaalla ja lasten altaalla vietimme myös aikaa, mutta muut alueet saivat jäädä niiden läheisyydessä asuvien käyttöön. 





Allasbaareja hotellissa on kolme, ja yksi niistä olikin ihan meidän vieressä - kätevää hakea kylmää vettä, sekä tietenkin muutamia drinkkejä päivän aikana! Allasbaari meni kylläkin kiinni siinä viiden maissa, joten sen jälkeen olimme hotellin pääbaarin varassa. All inclusive tarjonta oli ihan riittävä, jopa kuohuviini kuului valikoimaan. Siihenkin tosin näköjään voi kyllästyä, alkupäivien jälkeen pidinkin siitä taukoa niin että vasta viimeisenä iltana nautin lasillisen!

Ruokatarjonta hotellissa oli aivan valtava - niin, että aamiaista nautimme vain kahtena ensimmäisenä aamuna, lopun lomaa skippasimme aamiaisen ja pärjäsimme hyvin lounaaseen asti mm. hedelmillä. Ruuhkaisimpaan aikaan ravintolassa saattoi olla vähän hässäkkää, mutta varsinaisia jonoja esimerkiksi ei juurikaan ollut. Kävimme myös usein syömässä kiireisimmän ajan ulkopuolella, joten melko rauhassa saimme lounastaa / illallistaa. Pari ekaa päivää taisimme syödä itsemme vähän ähkyyn, sitten opimme ottamaan oikeastaan vaan sen minkä söimmekin - muutamia maisteluita lukuun ottamatta. Varsinkin salaateissa oli monesti outo sivumaku, joten loppuviikosta taisin jättää ne jo kokonaan väliin. Mutta ruuasta ei mitään moitetta! 


Hotellista löytyi myös kauppa, spa, kuntosali, parturi, mutta nämä jäivät nyt meiltä testaamatta. Iltaisin oli isolla ulko-ohjelma-alueella ohjelmaa, aina ensin muutama tunti lapsille suunnattua discoilua jne. Sieltähän meidät joka ikinen ilta löysi, tyttö nimittäin ihastui ikiajoiksi ohjelmiin, vaikka ne (varsinkin biisit) toistivatkin itseään. Meitä vanhempia alkoi loppuviikosta jo vähän ärsyttämään ;) Illemmalla ohjelma jatkui enemmän aikuisille suunnattuna, mutta harvoin jäimme sitä katsomaan, koska yleensä olimme jo melko sippejä siinä yhdeksän kymmenen maissa! Päivät auringossa ja täysi maha, siinäpä yhdistelmä...nukuimmekin lomalla sellaisia 10-12 tunnin yöunia. 




Hotellivalinnaksi Nissi Beachin läheisyyteen voin siis suositella Atlantica Aeneas Resortia, mikäli lomaltaan hakee helppoutta, hyvää ruokaa ja rentoa hotellielämää. 

Nyt on aika sanoa heipat marraskuulle! Blogi siirtynee tästä yhden kotimaan reissun jälkeen joulunodotustunnelmiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti