keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Sokos Hotel Pasila

Ja Frozen


Helmikuun alussa teimme pienen viikonloppuretken Helsinkiin katsomaan Disney on Ice Frozenia. Varasin huoneen Sokos hotelli Pasilasta, koska halusimme hotellin olevan kävelymatkan päässä sekä juna-asemalta että Hartwall-areenalta. Majoituimme Superior-huoneessa, joka on vähän tilavampi normaalihuoneisiin  verrattuna, ja lisäksi siellä on kylpytakit ja teen/kahvinkeittomahdollisuus. Illalla kävimme syömässä hotellin Sevilla-ravintolassa pitkän kaavan mukaan, jonka jälkeen kaaduttiinkin sänkyyn melkein saman tien. 




Aamupala oli ihan superruuhkainen, koska hotelli oli täynnä lapsiperheitä. Jotenkin siitä kuitenkin selvittiin, vaikka miinuspisteitä aamupalalle oman mittaristoni mukaan siitä, että tarjolla ei ollut pekonia! Toisaalta tilannetta korjasi se, että lapsille oli toteutettu upea Frozen-pöytä. Kivasti oli hotelli siis huomioinut erikoisviikonlopun. 




Itse Frozenista sitten: Show oli kyllä todella, todella hienosti toteutettu ja miellyttävä katsella aikuisellekin. Upea elämys! Mutta... silti uskallan sanoa, että vaikka esitys joka vuosi vaihtuukin, niin emme toista kertaa mene sitä katsomaan. Elämys oli kertaluonteinen, ja lippuihin + oheiskrääsään kuluneet rahat käytetään sitten seuraavan kerran johonkin muuhun elämykseen. 



Kiva viikonloppu kaiken kaikkiaan, pieni breikki arjesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti