sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Muffinssitehtailua

Keskiviikkona


Keskiviikkona leivoin tytön eskarin myyjäisiin pääsiäismuffinsseja. Siitä kehkeytyikin melkoinen härdelli, tein taikinan kaksinkertaiseksi ja sitten tuntuikin että niitä muffinsseja oli joka paikassa. Samalla loppui säilytystila, ja piti alkaa oikein kunnolla kiirehtiä että ehti päiväkodin aikataulun mukaan viemään ne sinne kylmään...aika tiukalla otteella siinä sitten pursoteltiin, koristeltiin ja pakattiin. Hyväntuulinen yhteisleipomishetki oli aika kaukaa haettu mielikuva... :D
Samasta satsista sitten riitti itsellekin pääsiäisherkkuja, hyvä niin. Ohjeen muffinsseille olenkin jakanut jo viime pääsiäisenä (klik!).

 
Tänään sää on aurinkoinen mutta tuntuu tuulevan aika navakasti, joten saa nähdä miten paljon pystytään ulkoilemaan. Lenkillä ainakin voisi käväistä. Meillä ei ole ollut mitään suurempia suunnitelmia pyhille, aika mukavaa elääkin hetkessä. Tänään tai huomenna voisi käydä katsomassa uusimman Risto Räppääjän, se kun on tytön lemppari. Yritän myös saada alulle valokuvakirjoja viime vuodesta ja kahdesta viime reissusta, ne retajavat vielä tekemättöminä.
Aurinkoista sunnuntain jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti