tiistai 22. maaliskuuta 2016

Nasi Goreng

Omaan tyyliin


Pikkuisen versioitu nasi goreng. Alkuperäisen ohjeen löytöpaikkaa en muista...
 
 
Riisiä
Porsaan fileesuikaleita (meillä oli marinoitua)
Öljyä
Currytahnaa
Sipulia
Punaista paprikaa
Kaalia
Paprikajauhetta
Soijaa
Valkosipulia
Ananaspaloja
Kookoshiutaleita
Suolapähkinöitä
Sambal oelekia
 
Lihasuikaleet ruskistetaan öljyssä ja maustetaan currytahnalla (laitoin todella todella vähän koska liha oli marinoitua ja lapsi ei pidä mausteisesta ruuasta). Pataan lisätään kaali ja paprika suikaloituna ja sipuli silputtuna, maustetaan paprikajauheella. Joukkoon vielä soijaa ja valkosipulia, haudutellaan kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lopuksi lisäsin ananakset, kookoshiutaleet ja suolapähkinät. Tarjoillaan keitetyn riisin kanssa. Sambal oelek -tahnan sekoitimme vasta omalla lautasella joukkoon, oman maun mukaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti