torstai 29. syyskuuta 2016

Lehtikaalia

Ja porkkanaa


Lehtikaalia ei juurikaan meillä käytetä. Nyt kuitenkin olen vähän innostunut, ja eräänä päivänä liha sai kaverikseen uunissa kypsytettyä porkkanaa lehtikaalilla. 

Paista oliiviöljyllä pirskoteltuja, rosmariinilla&timjamilla maustettuja ja halottuja porkkanoita uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia. Pyörittele sillä välin lehtikaalia mustapippurilla maustetussa öljyssä ja lisää ne porkkanoiden päälle n. 10 minuutiksi.

Lehtikaalista tuli ihanan rapsakkaa, ei ihme että lehtikaalisipseistä hetken aikaa sitten niin kohkattiin. Tämä kuitenkin kannattaa syödä heti lämpimänä pois, ei maistunut enää viilenneenä saatikka uudelleen lämmitettynä. Tee siis pieni satsi kerralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti