maanantai 2. toukokuuta 2016

Korostus

Ja varjostus


Olen kaukana meikkitaiteilijasta, mutta tässä muutamia tuotteita, joita käytän siihen kuuluisaan contouring-kikkailuun. Meikkaan joka arkipäivä töihin, ja käytän korostusta ja varjostusta maltillisesti, juhlavampaan meikkiin sitten reilummalla kädellä. 

1. Valokynä
Valokynää olen käyttänyt vuosikausia, eli jo piiitkästi ennen tätä nykyhetken korostushypetystä. Laitan sitä poskipäille, nenänpieliin, kulmien alle ja satunnaisesti kulmien keskellä olevaan alati syvenevään otsaryppyyni. Nyt käytössä Avonin valokynä. 

2. Korostus/varjostuspaletti
Niinikään Avonilta on tällainen triopaletti, josta tällä hetkellä aktiivisesti käytän tuota ruskeaa varjostuksiin poskien alle, otsalle ja leuan alle, beauty blenderä käyttäen. Korostusvärissä on melkoisesti kimalletta, joten se sopii paremmin juhlameikkiin (tai kesällä) kuin ihan arkena, ja samoin ajattelen poskipunan väristä, että se on turhan kirkas nyt ennen kesää ja päivetystä. 

3. Rimmelin highlighterit
Olen jo viime kesän alussa ostanut jostain poistokoreista nämä kaksi eri sävyistä pikkutuubia, tajuamatta niiden ydintarkoitusta. Viime kesänä siis lisäsin näitä pikkuriikkisen sipauksen meikkivoiteen sekaan raikastamaan ilmettä, mutta tänä keväänä olen alkanut käyttämään näitä korostuksiin, eli beauty blenderillä taputellen poskipäille, nenänvarteen, leukaan ja otsan keskelle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti