lauantai 14. toukokuuta 2016

Kuulumisia

Toukokuun alku


Toukokuu alkaa olla puolivälissä ja kesäkin kävi jo täällä! Oli lievästi sanottuna ihana äitienpäiväviikonloppu, vaikkakin se pitkästi pihahommien parissa kuluikin. Nyt on etu- ja takaterassit käyttökunnossa, öljyttyinä kuten kalusteetkin, enää kesäkukat puuttuvat. Auringosta tuli siis nautittua täysin siemauksin ja ehdinpä maanantaina töiden jälkeen jo hetken lekotella aurinkotuolissakin ennen tämän viileämmän jakson alkua. 

Viikonloppua ja alkuviikkoa varjosti hammalääkärikammoisen viisaudenhampaan lohkeaminen ja pakkohan siinä oli aika lekurille tilata ja käydä otattamassa (vihdoin) hammas pois. Lääkäri vain odotetusti tuomitsi myös muut viisurit poistettaviksi, joten savottaa piisaa nyt vielä kolme kertaa...kesän pidän taukoa ja syksyllä sitten taas. 

Kesälomaan alkaa olla aika lyhyt aika, hurjaa! Pienen tavoitteen olen ennen lomaa tehnyt, ikkunat pitää saada pestyksi ja todella, todella toivon, että saataisiin urakoitua myös ne terassin aidat ennen reissuun lähtöä, joka onkin heti loman ensimmäisellä viikolla. Paljon tietysti riippuu nyt säistäkin, riittääkö maalaussäitä koska laudat on tarkoitus maalata ennen pätkimistä ja paikoilleen laittoa. 

Loppuloma taitaakin sitten kulua pitkälti tämän projektin parissa:
Pihalla ammottaa nyt tällainen kaivanto. Seurataan, miten homma etenee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti