lauantai 10. joulukuuta 2016

Jouluisia puuhia

Pari viikkoa!


Seuraavat kaksi viikkoa taitavatkin olla melko toimeliaita...joulu pitää valmistella loppuun, muutama koulujuttu hoitaa alta pois ja tytön kaverisynttäritkin ovat odottaneet tänne asti järjestämistään. Joulujuttuja on onneksi tosi kiva tehdä! Viikonloppuna aion leipoa lihapullat ja olutleivän pakkaseen odottamaan sekä kirjoitella muutamat joulukortit. Ensimmäiset paketoitavatkin olisi hyvä tehdä valmiiksi, raivasin jo vaatehuoneeseen lahjoille tilaa että saa suureen koriin ja piiloon uteliailta katseilta :) Sunnuntaina aiotaan mennä kauneimpiin joululauluihin, sekin yritetty pitää yhtenä perinteenä. 
Joulukuun alussa saatiin viimeisetkin ulkovalot asennettua ja kippisteltiin sen kunniaksi lämpimällä glögillä, nam!

Tällaisia pipareita tänä vuonna, loput vielä koristelematta.

Paljon toki on jo tehtynä, piparit leivottiin jo viime viikonloppuna ja kotikin on suurimmaksi osaksi koristeltu joulukuntoon. Pyhien suunnitelmat alkavat hiljalleen muotoutua, aatto vietetään tänä vuonna kotosalla ja joulupäivän aamuna lähdetään varmaankin liikenteeseen ainakin siksi päiväksi. Jokainen joulu on vähän erilainen, tänä vuonna taitaa ensimmäisen kerran jäädä väliin perinteinen joulupäivän lounas appivanhempien luona. Mutta näin se menee kun on monta muuttuvaa tekijää, että aina jonkun pitää vähän joustaa! 

Joululta jäänkin viikon lomalle, joka saisi mun puolesta kulua pitkälti näin:
Kuva mökiltä jossa muutama viikko sitten vietettiin oikein rentouttava pidennetty viikonloppu, anopin Ainoissa tietenkin.

Eli paljon rentoilua ja löhöilyä, ennen vuoden vaihteen juhlimista ja alkavan vuoden uusia tuulia! 

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti