tiistai 13. joulukuuta 2016

Lujasti valloittavat

Näitä otsikoita on vaikea keksiä!


Huomaan, että näihin kirjajuttuihin alkaa olla vaikea keksiä otsikoita. Ehkä ne pitäisi olla vain numeroita? Näin taitaa vuodenvaihteen jälkeen käydä mikäli jatkan tuota kirjaston lukuhaasteen raportointia. Lukuhaaste siis alkoi 1.12., ja tavoitteena on lukea 100 kirjaa 30.11.2017 mennessä. Lähdettiin molemmat, minä ja lapsi, tähän kunnianhimoiseen tavoitteeseen! Mutta nyt vielä tämän vuoden kirjoja:
37. Maaret Kallio: Lujasti lempeä

Tämä kirja ei nyt niinkään valloittanut, vaikka antoikin vinkkejä siihen miten päästää itsensä helpomalla nykypäivän paineissa. En lähtisi ensimmäisenä kuitenkaan suosittelemaan, paikoin jopa vähän tylsä, sorry vaan. 

38. Kirsi Ranto: Ole se valo joka olet

Kirsi Ranto kertoo elämäntarinaansa ja enkelikokemuksiaan. CD-levy on vielä kuuntelematta. Avaa outoja syitä, miksi tangokuningatar hurahti äiti Amman oppeihin. 

39. Olli Pirhonen: Maailman valloittajat
(lukuhaasteessa nro 1)

Sen sijaan kolmesta rohkeasta miehestä merellä, vuorella ja avaruudessa kertova teos valloitti! Todella mielenkiintoista kerrontaa ja upeita kuvauksia näistä vaarallisista matkoista. Avasipa tuota avaruusseikkailuakin sen verran, että itse asiassa tekee mieli tutkia asiaa lisääkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti