perjantai 1. toukokuuta 2015

Vappuvitsi!

Ja -lounas


Okei. Tästä meihin ei ole. Ei kummastakaan. Pyysin miestä ottamaan vapputorin asukuvat, ja nihkeästihän hän suhtautui. Perustelin pyyntöäni, että ottaahan Mikael Forsellkin vaimonsa asukuvat. Ei kuulemma ole sama asia!? No, otti se kuitenkin muutaman ja pakko laittaa tähän kun kerran on otettu. Tämä ei varmaankaan toistu, totesin nimittäin itsekin, että asukuvabloggaaja en selvästikään ole :D pitäydytään siis muissa kuvissa tästä eteenpäin.

Ylioppilaslakin käyttö on aina probleema. Olen tainnut sitä nyt parina vappuna käyttää, nuorempana en koskaan - edes opiskeluaikoina haalareiden kanssa! Toisaalta se niin kuuluu vappuun, toisaalta se on vähän hassua...no, tänä vappuna se kuitenkin torilla päässäni keikkui.
 
Vapputorilla käytyämme lounaaksi valmistui lasagnea (tällä kertaa ihan sitä kaupan omaa, selvisi vähän nopeammin kuin alusta asti itse tekemällä), salaatti ja mozzarellakierteitä. Mozarellakierteistä resepti tulossa myöhemmin.


 
Loppupäiväksi on luvassa ainakin jääkiekkoa ja jos ilma sallii, sen jälkeen vielä mahdollisesti jotain pientä pihapuuhastelua.
 
Hauskaa perjantai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti