sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Hiljaiseloa

Marraskuussa


Hups, marraskuu on ehtinyt puoliväliin! Meille osuu aina lokakuun lopulle ja marraskuun alkuun vähän kiireisempi aika. Halloween-viikonloppuna vietettiin 6-vuotissynttäreitä ja olinpa samalle viikonlopulle ehtinyt ohjelmoimaan myös aikuisten juhlat - tarkoitus oli lähteä katsomaan Matti Airaksista, mutta porukan typistyttyä päätimme istua iltaa ihan kotioloissa. Viisas päätös muuten, säästyi aikaa, rahaa ja hermoja ;)
 
Seuraavalla viikolla lähdinkin pariksi päiväksi koulutukseen Helsinkiin ja sitten juhlimme isänpäivää. Tällä viikolla vuorossa oli sitten kaverisynttäreiden järjestely, joka imi kaikki mehut arki-illoista. Töissäkin on ollut melkoista menoa, joten iltaisin ei kyllä ole jaksanut tehdä kuin pakolliset kuviot. Ja kaikki varmaan tietävät tunteen, kun marraskuun synkkyydessä ei oikein muutenkaan jaksaisi mitään extraa...
Marraskuussa on ehkä vähän tällainen olo...
 
Nyt kuitenkin itseä niskasta kiinni, siirsin kamerasta kuvat koneelle ja aion käydä niitä tänään läpi. Lisäbuustia tuo vihdoin ja viimein sovittu lomaviikko ja sinne varattu pieni reissu - tästä lisää omassa postauksessaan!
 
Leppoisaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti