tiistai 23. helmikuuta 2016

HG Lomo Blanco

Hotelli Puerto del Carmenissa


Hotellimme Puerto del Carmenissa valikoitui yllättäen, olimme nimittäin tilanneet matkan toiseen hotelliin mutta muutamaa päivää ennen lähtöä saimme tietää tuplabuukkauksesta. Mielessä siinteli jo kaiken maailman viiden tähden hotellit, mutta saimme tilalle saman tasoisen, joskin paremmalla sijainnilla olevan huoneiston. Tilaamatta tuli kaksi makuuhuonetta, joka oli kyllä luksusta - toisessa nukuttiin ja toisessa säilytettiin tavaroita.


Nukkumishuone...

...ja tavarahuone.


Hellyttävä kukka yritti tunkea kylppärin ikkunasta sisään :)
 Huoneemme sijaitsi alemmassa kerroksessa maaterassilla. Aurinko paistoi terassille päivisin noin neljään saakka. Huoneisto oli ihan perussiisti ja keittiö yllättävän hyvin varustettu, jopa uunilla joka ei ole itsestäänselvyys joka paikassa. Kylppäri oli siisti ja tilava, varustettuna kylpyammeella. Ilmastointia ei ollut, joten kesäaikaan huoneissa voi kyllä olla aika tukalaa. Ikkunoissa oli pelkät ikkunaluukut, ei siis lasia lainkaan, ja yöllä ikkunaa auki pitäessämmekin meitä pommittivat jonkin verran hyttyset, joten loppuloman nukuimme ikkunat kiinni.
Tämä taitaa olla ainoa kuva, josta hahmottaa terassia. Aamupäivän kävelylle lähdössä!

Aamuaurinko värjää ihanasti seinät...


Näkymä terassilta. Palmut vaan on niin ihania!
Hotellilla oli kolme uima-allasta, eli lastenallas, isompi allas ja takaosan huoneistolla oma pieni allas. Altaiden piti olla lämmitettyjä, mutta eivät olleet niin lämpimiä että olisin itse niihin tohtinut - tyttö kyllä polski monta tuntia päivässä!

Allasbaarilla tilailemassa

Hotelli ei järjestänyt iltaisin mitään ohjelmaa, ainoastaan kerran viikossa grillibuffetin, johon osallistuimmekin. Olimme varanneet matkan aamiaisella, joka oli ihan riittävän runsas ja hyvä, niin että sillä pärjäsimmekin pitkälle päivään. Hotellissa oli siis ravintola, baari ja allasbaari, josta useampanakin päivänä tilasimme altaalle tosi maistuvat pizzat (ja ehkä parit mojitot...)
Hotellin grilli-illasta



Erityismainintana hotellista, että se oli kyllä ihan extrarauhallinen! Iltaisin ei kuulunut mitään älämölöä mistään, ja päivisin altaallakin oli sopivan hiljaista vaikkapa päivätorkuille, toki nyt lasten ääniä lukuun ottamatta. Olimme hotelliin kaiken kaikkiaan tosi tyytyväisiä, ja tosiaan matkaa rannalle ja rantakadulle ei ollut kovinkaan paljoa joskin korkeuseron vuoksi aina 150 rappusta suuntaansa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti