perjantai 26. helmikuuta 2016

Turistielämää

Miten se viikko oikein kului?


Lomalle lähtö tuli alle viikon varoitusajalla, ja päätimme (jälleen kerran) ottaa loman ihan levon kannalta, päivä kerrallaan. Mitään sen kummempia suunnitelmia ei siis ollut, eikä mitään tavallisen turistin lomailusta poikkeavaa tehtykään. Loman rytmi oli tosin aikalailla erilainen kuin kotona, joka ilta kaaduimme koko sakki melko aikaisen petiin ja taas aamulla sitten nousimmekin varhemmin kuin kotilomilla, jo siinä seitsemän-kahdeksan maissa. Aamupalan jälkeen meillä olikin tapana lähteä kävelylle lähiympäristöön, rantakadulle katselemaan heräävää kaupunkia, aikaisin aukeaviin kauppoihin tai muutoin vain maisemia bongailemaan. Jossain vaiheessa pari-kolme tuntista käveleskelyä poikkesimme jossain kuppilassa virkistäytymässä ja jatkoimme taas.

Rantaan 150 rappusta :)

Tämä hotelli taisi olla jo hylätty?



Laavakiveä joka puolella
Hotellille palattuamme suuntasimme joko altaalle tai paistattelimme hetken päivää omalla terassilla. Monena päivänä söimme allasbaarista tilaten ja jossain vaiheessa loppuiltapäivää oli suihkun ja kylvyn aika. Muutamana iltana jaksoimme lähteä uudelleen rantakadulle metsästämään ravintolaillallista ja toisina iltoina taas kävimme vain lähikaupassa hakemassa jotain helppoa ja nopeaa naposteltavaa terassilla nautittavaksi.

Uno- ja Yatzypelit kuuluivat oleellisena osana illanviettoon ja muutoin saatoimme vain istuskella ja jutella mukavia. Kaikki olivat lomaan tyytyväisiä, tyttö sai uida sydämensä kyllyydestä ja me aikuiset nauttia kiireettömyydestä ja aikatauluttomuudesta. Se on parasta, kun hektisen arjen vastapainoksi saatiin olla viikko tiiviisti yhdessä muissa maisemissa. Tähän päättyvät lomakuulumiset tällä erää, seuraavaa odotellessa ;)
Täällä meidänkin ensimmäinen rakkauslukko nyt riippuu!


Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti