maanantai 28. marraskuuta 2016

Keskinkertaisia

Kirjoja


Tässä taas kaksi luettua kirjaa, jotka tosin olivat aika, noh, jopa vähän tylsiä. Eivät siis nousseet tämän vuoden lemppareiksi, mutta kunhan nyt tuli jotenkuten kahlattua läpi. 

35. Pentti Sydänmaanlakka: Älykäs julkinen johtaminen

Teoriaa julkisesta johtamisesta ja ideoita sen kehittämiseksi. Sinällään ihan hyvä tietokirja, tuli kerrattua jo tiedossa olevaa ja saatua uuttakin tietoa. Kirja tukee jonkin verran nyt meneillään olevia johtamisen opintojani. 

36. Eckhart Tolle: Uusi maa

Uusi maa ei sykähdyttänyt niin paljoa kuin lukemisen aloittaessani kuvittelin. Osaksi kirja oli jopa vaikealukuista ja "meni vähän yli". Saa nähdä miten käy Läsnäolon voiman kanssa, jota olen juuri aloitellut. Sehän kuitenkin taitaa olla se Tollen kuuluisin. 

Voi olla että jatkan kirjojen luettelua vielä ensi vuonnakin, sillä huomasin Seinäjoen kirjaston Suomi 100-vuotta haasteen: Sata luettua kirjaa! Siinäpä onkin tavoitetta kerrakseen, mutta sitten kyllä luettelen kaikki lasten kirjatkin, joita tulee vielä iltasaduiksi luettua. Juuri nyt on meneillään Vaahteramäen Eemeli :) Kiva kun nyt luetaan jo noita paksumpiakin kirjoja. Eemelin jälkeen ajattelin ehdottaa Peukaloisen retkiä, koska niistä tyttö ei tiedä vielä mitään! 

Mukavaa maanantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti