torstai 9. helmikuuta 2017

Avokadosta viikonlopuksi

Tahnaa / mössöä 


Talven aikana meille on ostettu tasaisin välein avokadoa. Olen innostunut avokadosta oikeastaan vasta viime vuosien aikana, ja nykyäänkin käytän sitä lähinnä kausiluonteisesti. Tässä kuitenkin yksi simppeli vinkki vaikka hippusen terveellisempään herkutteluun viikonlopulle:

Avokadoa
Sipulia 
Tomaattia
Sitruunan mehua
Suolaa
Cayennepippuria (chilijauhetta)


Silppua sipuli ja tomaatti pieneksi (tähän olin laittanut myös valkosipulia) 

Muussaa kaikki haarukalla yhteen (tämänhän voi tehdä myös sauvasekoittimella tms, mulle kelpaa tällainen rouheampikin tahna)

Maustetaan ripauksella suolaa ja cayennepippuria (mulla ei ollut chilijauhetta joten sovelsin) ja muutamalla tipalla sitruunanmehua (tai limen)

Käytän tahnaa myös ruisleivän päällä. Nams!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti