maanantai 6. helmikuuta 2017

Mitä tapahtuu?

Kun on hiljaista


No arki ei ole hiljaista, sen voin sanoa. Eikä kyllä sen kummemmin pyhätkään. Tammikuu meni melkoisessa vilskeessä, vaikka tämän sydäntalven pitäisi olla meidän perheessä sellaista rauhallisempaa aikaa. Itse olen ahkeroinut kovasti opiskelujuttujen parissa pysyäkseni hyvin aikataulussa, eli illat ja viikonloput osaksi ovat olleet pyhitettyjä joko kirjojen parissa tai tietokoneella näpyttelylle. Lopussa kiitos seisoo ja toivon että pystyn jo tänä iltana tai viimeistään huomenna jättämään taas yhden kurssin tehtävät arviointiin. Sitten pidän kyllä ensi viikonlopun opiskeluvapaana! 
Viikonloppuisin opiskelu sujuu paremmin viinilasillisen äärellä ;)

Ensi viikonloppuna onkin tiedossa minireissu Helsinkiin, kun perjantai-iltapäivällä hyppäämme junan kyytiin ja suuntaamme hotelliin yöksi (toiveissa siis rauhallinen ravintola-illallinen - ja tietenkin aamiainen!), lauantaina sitten käydään katsastamassa tämän vuoden Disney on Ice -show. 
Miklu :)

Toissa viikonloppuna oltiin tytön kanssa yhdellä parhaimmista keikoista, jossa olen käynyt - ihana Mikael Gabriel valloitti Seinäjoen Rytmikorjaamon uskomattomalla esityksellään! Ja eilinen taasen kului osaksi upeassa Duudsonit Activity Parkissa, jossa vietettiin Seinäjoen Yrittäjien perhepäivää. Että kylläpä tässä sen ihan normaalin arjen lisäksi on kaikenlaista menoa ja meininkiä riittänyt, eikä ihme että blogin pyörittelylle ei ole jäänyt aikaa. Kaikki kuitenkin siis ok täällä päässä, kevättä odotellessa!
Duudson Parkissa temppuilemassa!

Mukavaa helmikuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti