maanantai 10. huhtikuuta 2017

Scandic Forssa

Sviitissä


Teimme maaliskuun viimeisinä päivinä yhden yön (sivu)työreissun Forssaan, koko kolmen sakilla. Hotelliksi valikoitui Scandic Forssa, sillä kun näin varaussivustolla uskomattoman hintaisen saunallisen sviitin olevan vapaana, päätin vähän irroitella ja varasin sen. Hintaa yhdelle arkiyölle sviitissä tuli 135€, eli saman verran kuin normaali hotellihuone jossain toisessa kaupungissa. 


Olimme kuitenkin ehkä vähän skeptisiä sviitin suhteen, mutta kun avasimme huoneemme oven, yllätti se meidät täysin! Todella tilava huoneisto oleskelutiloineen, erillisellä vessalla ja uskomattoman kokoisella kylpyhuoneella sekä saunalla. Huoneet lienevät myös hiljattain remontoituja, koska kaikki oli viimeisen päälle tip top ja kunnossa. Ainut miinus huoneelle oli ikkunasta avautuvat näkymät, jotka olivat sisäkatolle ja suoraan vastakkaisiin huoneisiin. Säätilan siis ikkunasta pystyi tarkastamaan, muttei mitään muuta. Verhot piti pitää kiinni, koska tosiaan toisista huoneista oli aika esteetön näkymä huoneeseemme. 




Pitkän ajomatkan jälkeen rentouduimme huoneessa hetken, ennen kuin siirryimme alakerran ravintolaan illalliselle. Täydet pojot siitäkin pienelle ravintolalle. Alkuun sain mittatilaustyönä tehdyn erittäin hyvän alkudrinkin tilatessani jotain "pientä ja kirpeää". Ruoka oli todella maukasta ja sitä oli runsaasti, niin että kaikkea ei edes jaksanut syödä. Jälkiruuan jouduimme tällä kertaa skippaamaan, koska tulimme kaikki niin täyteen. 



Ruuan päälle me saunaintoilijat menimmekin sitten nauttimaan löylyistä oman huoneen rauhaan. Sauna tuli onneksi laitettua päälle jo ennen ravintolaan  menoa, sen verran suuri tila kun oli niin siinä kesti hetken lämmetä. Pitkä tovi siinä saunottiin ja viilennyttiin ihanissa sadevesisuihkuissa, ennen kuin maltettiin lopetella ja siirtyä nukkumaan. 




Aamupala oli melko peruskauraaa, mutta pekonit ja munakokkelit kyllä löytyi, josta ehdottomat peukut hotellille. Sängyt olivat oikein hyvät, ja tyttökin nukkui tyytyväisenä omassa rauhassaan lisävuoteessa. 
Kaiken kaikkiaan siis jos Forssaan on yön yli asiaa, kannattaa ensimmäiseksi kurkata Scandicin sviitin saatavuus! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti