perjantai 28. huhtikuuta 2017

Suunnitelmia

2017


Olen aina ollut ja tulen olemaan tulevan suunnittelija. Mitä tälle loppuvuodelle sitten on listattuna?

Kesäkuuhun mennessä 33 op yliopisto-opintoja
Olen tosiaan syksystä saakka suorittanut johtaminen ja organisaatiot -perusopintokokonaisuutta, jonka tulen kesään mennessä saamaan valmiiksi. Alkutalvesta innostuin vielä ilmoittautumaan johtamisen juridiikka -kurssille, josta uskon myös olevan tulevaisuudessa hyötyä. Tavoitteena on saada myös se tehtyä kesään (viimeistään lomaan) mennessä, jotta kesällä saa keskittyä ihan normaaliin eloon ilman opintoja. Koska kuka tietää, mitä syksyllä sitten taas on edessä! ;)

Kesällä Tallinnaan kaveriporukalla
Kesäksi ei taideta mitään kummempaa reissua tänä vuonna suunnitella. Alunperin oli aikomus lähteä Legolandiin, mutta käytännön syistä (lue eteenpäin!) taidamme jättää sen nyt väliin. Aikuisten viikonloppureissu Tallinnaan on sen sijaan jo sovittuna kaveriporukan kesken, ja taidetaan testata ekan kerran air bnb -majoitusta! Tallinnassa juhlitaan yksiä pyöreitä vuosia, joten ihan hauska reissu jossain vaiheessa kesää tiedossa!

Kesäloman viettoa ihan kotosalla
Edelliseen vastaukseen viitaten, taidetaan viettää kesäloma ihan kotomarkilla tai sitten korkeintaan muutaman sadan kilometrin säteellä. Nautitaan siitä!

Terassin laajennus ulkoporealtaan ympärille
Kevän ja kesän tavoitteena on saada laajennettua terassia ja tehtyä altaan päälle katos - tekee kylpemisestä vielä huomattavasti mukavempaa. Ja terassitilaa meillä ei koskaan ole liikaa, sen verran paljon pihalla aikaa vietetään, heti kun ilma on tarpeeksi lämmin!

Syyslomalla Rodokselle
Syysloman matka on varattu jo reilusti vuosi ennen ajankohtaa. Tällä kertaa lähdetään katsastamaan Rodos ja Välimeren lämpö lokakuun loppupuolella. 

Vuosi päättyy huikeasti, joulukuussa suunnataan pariksi viikoksi Thaimaahan!
Tässä siis se syy kaikkeen tämän vuoden pihistelyyn ja säästämiseen ja kotona olemiseen ja ja ja....hup hei, meikämannet lähtee ensimmäistä kertaa oikein kaukomaille ja Thaimaahan pois joulunaluskiireistä - ja joulusta, saavumme nimittäin kotiin vasta tapaninpäivänä. Voiko mahtavampaa lopetusta vuodelle ollakaan, kuin kunnon matka! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti