sunnuntai 23. elokuuta 2015

Onni on...

Viikot 33 ja 34


Pari viikkoa on taas vierähtänyt edellisestä onni-postauksesta. Näinhän se menee, nyt on keskitytty enemmän ulkona oloon kuin koneella roikkumiseen.
 
Onni on...
 
...Hyvin alkanut eskari. Viikon perusteella: tästä tulee eskarilaiselle hyvä vuosi.
...Uimahalli. Eskarilainen halusi ekan eskaripäivän kunniaksi uimahalliin ja kebabille. Niinhän me sitten tehtiin!
...Helle. Työpäivien jälkeen ollaan rynnätty pihalle ja nautittu siellä koko ilta.
...Arkirutiinit. Näistä olen suunnittelemassa omaa postaustaan, mutta arkeen on nyt kesän jälkeen muodostunut jo hyvin omat kuvionsa.
...Uusi harrastus. Löysin kansalaisopistosta sopivan kurssin sunnuntai-iltoihin, arkiharrastukset kun saan vielä unohtaa miehen iltavuorojen vuoksi. Ilmoittautumisessa nopeus oli valttia mutta onneksi pääsin sekä syksyn että kevään kursseille!
...Uima-allas. Altaalla on nyt vietetty hurjasti aikaa ja eilenkin siellä oli kuusi lasta pulikoimassa :)
...Mikael Gabriel. Mun tän vuoden lemppari. Eilen sain hänet keikalle omalle takapihalle - Blockfestin livestreamin avulla! :)
...Leikit. Tänä viikonloppuna naapuruston lapset ovat leikkineet isolla porukalla ja on ollut kiva seurata ilonpitoa.
...Sato. Herneet alkavat olla kohta valmiita, mansikoita on syöty jo pitkän aikaa ja muutama tomaattikin ehtinyt punastua. Kyllä sitä satoakin tulee vaikka alkukesästä tuntui siltä ettei mikään ehdi kasvaa!
 
 
Tänään me naiset suunnataan muutamaksi tunniksi uimarannalle (kesän ensimmäistä ja viimeistä kertaa...) kun mies menee hetkeksi hommiin. Illalla alkaakin taas uuteen viikkoon valmistautuminen, mutta sitä ennen nautitaan lämmöstä!
 
Hyvää alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti