tiistai 4. elokuuta 2015

Pientä tuunailua

Keittiötasolle


Maaliskuussa (linkki) sain keittiöön (käytetyn) tarjoilupöydän, jonka sain nyt loman aikana vihdoin tuunailtua vähän nätimmäksi. Alunperin tarkoitus oli maalata pöytä kuultovalkealla, mutta jostain syystä maaliostoksilla sain päähäni että haluankin sen hopeaan vivahtavaksi. Niinpä mukaan lähti purkki hopeista Taika-maalia, jolla sitten pöydän sudin. Taikamaali ei muuten ole mitään maailman riittoisinta, sitä piti nimittäin hakea vielä toinenkin puteli että pöytä saatiin maalattua! Nyt sitten mieitin mihin sen lopun laitan...
Maalasin myös Ikeasta ostetun pyyhetangon valkoiseksi spraymaalilla, jotta saan tasoon vaikka pyyhkeitä tai jotain pientä roikkumaankin. Lopputulos siis näyttää tältä!

Kun pöytä kannettiin takaisin keittiöön, kauhistuin hetkeksi että eihän se sovi yhtään...kunnes tajusin että sopii hyvinkin ollen saman sävyinen kaappien vetimien kanssa :) Nyt kun silmä on tottunut, on väri oikeinkin hyvä. Maalataan sitten joskus päälle kun alkaa kyllästyttää! 


Pöydällä on kiva pitää nättejä koriste-esineitä ja tarjoiluastioita ja syksyn tullen siinä varmasti tunnelmaa luovat kynttilät. Alatasoille mahtuu hyvin tavaraa säilytykseen (kas kummaa kun keittiössä kaappitila on vähän kortilla, nimim. astiahullu) ja taidankin etsiä sinne pari väreihin sopivampaa koria jossain vaiheessa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti