maanantai 11. tammikuuta 2016

Tallink Spa&Conference Hotel

Muutama kehu


Perjantaina kerroin yleisesti Tallinnan reissustamme (klik!).
Kaksi ensimmäistä yötä yövyimme satamassa (lähtöterminaalin puolella) sijaitsevassa Tallink Spa&Conference -hotellissa, josta olimme onnistuneet saamaan de luxe -huoneen. Huone oli siis tavanomaista suurempi, oleskelualueella. Huoneessa oli lisävuode, jota emme kuitenkaan edelleenkään tarvinneet, saas nähdä koska tyttö alkaa matkoilla nukkua omassa sängyssä...
Huoneessa oli myös kylpyamme, joka (kaiken sen kylpemisen jälkeenkin) oli ahkerassa käytössä molempina iltoina. Onneksi olin ottanut kylpyvaahtoa mukaan! Ainut pieni miinus huoneessa oli se, että ikkuna oli kylpylään päin, joten emme nähneet päivänvaloa huoneessa lainkaan.


Hotellissa oli siis kylpylä, kahdella erillisellä uima-altaalla, parilla porealtaalla, allasbaarilla sekä ulkoaltaalla. Kylpylässä oli myös saunamaailma ties kuinka monella erilaisella saunalla, mutta siitä osa oli remontissa ja huomasimmekin testailla saunoja vasta toisena päivänä. Kylpylässä ei varsinaisesti ole erikseen lapsille kuin taaperoallas, mutta se ei ainakaan meillä menoa haitannut, mielestämme hotelli ja kylpylä sopii erityisen hyvin myös lapsiperheille.
Hotellin ravintola on ilmeisesti yksi Viron parhaimpia, mutta mehän emme tällä kertaa siellä illallistaneet, vaan kävimme ravintolassa ainoastaan aamupalalla. Aamiainen olikin tosi, tosi, hyvä kaiken kaikkiaan. Yksi ehdoton kriteeri hotellin aamupalalle on pekoni, ylipäänsä onko sitä, ja tuolla se oli oikein extrahyvin tehtyä ;)

Hotelli tarjosi myös aulabaarissa ilmaiset (määritellyt) juomat, jotka nautimmekin toisena iltana ennen illalliselle lähtöä.
Hotelli kaiken kaikkiaan oli siisti, hyvässä kunnossa, lasten leikkipaikka oli hyvä ja de luxe -huoneisiin kuului autohallipaikka, muihin huoneisiin ulkoparkki. Toisella puolen tietä on heti Sadama-market, joten myös ostosmahdollisuudet olivat lähellä. Pääovien edessä näytti myös päivystävän takseja koko ajan, mekin siitä pari kertaa taksiin hyppäsimme.
Ehdottomasti yöpymisen arvoinen paikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti