tiistai 4. marraskuuta 2014

Alku.

Ensimmäinen teksti!


Tästä se lähtee. Kauan alitajunnassa pyörinyt ajatus omasta blogista, sama tarina kuin  niin monella muulla.
Uskaltaako? Kehtaako? Kannattaako?
Onko mulla aikaa?
Mitä mä kerron?
Olenko kiinnostava?
Tuotanko kiinnostavaa materiaalia?
Millainen mun blogi olisi?
Ja niin edelleen...

Eihän se auta kuin hypätä! Ja kokeilla ja uskaltaa!
Millainen blogi Kallion Kielosta siis muotoutuu?

Tästä ei tule muotiblogi - pukeudun ihan tavallisesti ja shoppailenkin harvoin, mutta asukuvia ja ostoksia toki tullaan näkemään!

Tästä ei tule ruokablogi - meillä syödään maistuvaa ja ihanaa kotiruokaa, mutta varsinaisia kulinaarisia ilotulitteluita tai uusia kokeiluja on harvemmin, ravintoloissakin käydään lähinnä vain matkoilla. Kaikki hyvät ideat ja erikoiskokkailut lupaan kyllä jakaa!

Tästä ei tule matkailublogikaan - mieli kyllä halajaa maailmalle vaikka enemmän tai vähemmän pysyvästikin, mutta tällä hetkellä mahdollisuudet rajoittuvat ehkä kerta vuoteen ulkomaille + kesälomareissu. Näistä tullaan kuulemaan senkin edestä!

Tästä ei varsinkaan tule sisustusblogi - jos hynttyyt on lyöty yhteen kahden aikuisen voimin kaksi tavaroin, on lopputuloksena se, että sisustus on tällä hetkellä sekoitus uutta, vanhaa ja kaikkea siltä väliltä. Esittelen toki meidän kaikki esittelykelpoiset kodin kohteet!

Eikä tästä - valitettavasti - tule liikuntablogikaan. Innostun kerran vuodessa (lue: kesän lähestyessä) nostattamaan kuntoa ja saamaan liikunnasta hyvää oloa, siihen se sitten jääkin. Juu, ihan varmasti muistan kertoa kun satunnaisen lenkin teen!

Mutta, blogista tulee kaikkea edellä mainittua, höystettynä puutarhalla, mökkeilyllä, lapsiperheen kommelluksilla, ehkä vähän työelämän jutuilla, monilla mukavilla asioilla ja tyytyväisyydellä elämään!

Tervetuloa seuraamaan Kallion Kielon elämää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti