sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Pulled pork -burger ja kuppikakut

Isänpäivän tunnelmia


Tässä vielä kuvia tämän päivän tarjoiluista, nyt on mahat täynnä!
 
Kattaus oli yksinkertainen, mutta vähän juhlavampi kuin yleensä


Pulled pork -burger


 
Burgerin liha (sian niskaa) kypsyi takassa savipadassa yön yli. Maustoin lihan cola-bbq -kastikkeella ja osan vain suolalla ja pippurilla, koska en ollut varma pitävätkö kaikki kastikkeesta. Ylläoleva kuva on otettu aiemmin syksyllä, kun ensimmäisen kerran testasin reseptiä. Burgerit ovat todella täyttäviä, riittävät ruuaksi pelkästäänkin.
 






















Kuppikakkujen reseptin olen poiminut 37800 Pätsiniemi -blogista, muuttelimme vain kuorrutetta hieman - lisäsimme päälle suklaamoussea ja värjäsin tuorejuustokuorrutteen mustaksi. Tarkoituksena oli miesmäiset kuppikakut, mutta #5veen koristelut veivät voiton, eikä vuokiakaan löytynyt kuin vaaleanpunaisina :)

Päivään mahtui myös actionia, saimme naapurin 5kk vanhan vauvan "lennosta" hoitoon vanhemman sisaruksen sairaalareissun vuoksi, ja miehen tyttären koiranpentu ehti vieraisilla ollessaan mm. oksentaa ja pissata matolle sekä melkein syödä palapelin palan... 
Välillä meillä on vilskettä ja vilinää, mutta toki suurimman osan ajasta olemme kolmistaan, joten olemme oikein iloisia tällaisista sosiaalisemmista päivistä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti