keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Seerumisuositus

Yves Rocher Hydra Vegetal Moisture Boost Concentrate


Jatkan vielä kolmannen postauksen kosmetiikka-sarjaa, kun nyt innostuin purkkeja kuvailemaan. (Mies muuten sai sen tuntumaan vähän erilaiselta: "Kuvaat sitten rasvapurkkia?!" :D )
 
Olen seerumien ystävä. Käytän seerumeita joko kuuriluonteisesti (yleensä kuukauden kerrallaan) mutta tänä talvena olen käyttänyt seerumeita joka ilta. Aamulla en oikein osaa niitä laittaa. Seerumi alle ja yövoide päälle, ja johan tuntuu hyvältä painaa pää tyynyyn!
Tällä hetkellä käytössäni on tämä Yvesin kosteuttava seerumi. Pullo on mielestäni todella kaunis ja kivan värinen, kehtaa pitää esillä. Pumppupullo on ainakin toistaiseksi toiminut erittäin hyvin. Seerumilla on sopiva koostumus ja miedohko hyvä tuoksu. Todennäköisesti tilaan tätä myös uudelleen, sehän se on hyvän tuotteen merkki.
Kosmetiikka-aiheisista postauksistanihan huomaa sen, että en ole mikään kalliiden sarjojen ostelija, toki ihan käytännön syistäkään. Rahapussi ei sitä kauaa kestäisi. Sen sijaan ostan useimmiten myös kosmetiikan netistä, joko Avonilta (erittäin hyvä hinta-laatusuhde oikeastaan kaikissa tuotteissa!), Rocherin Yvesiltä (pari luottotuotetta tilaan aina sieltä), tai muista kosmetiikkaa myyvistä nettikaupoista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti