perjantai 6. maaliskuuta 2015

Viikonlopun viettoon

Reissuvalmisteluita


Kaikki alkaa olla valmista huomisaamun viikonloppureissun lähtöön. Uimapuvut on pakattu ja koti siistitty, kotiinpaluusta kun himpun verran mukavamman tekee järjestyksessä odottava koti. Sunnuntaina paluuaika taitaa olla sen verran illalla, että sitten onkin jo aika valmistautua uuteen viikkoon, joten yritin saada kaiken valmiiksi myös sitä ajatellen.
En ole mikään superpakkaaja, pakkaan aina liikaa tavaraa mukaan, oli matka sitten yhden yön yli tai viikon. Nyt kun lähdemme liikkeelle junalla, oli pakko todella priorisoida tavaran määrää. Eipä sit nyt yhden yön takia kovin paljoa mitään tarvitsekaan, tärkeimpänä siis uintikamppeet ja tytön vaihtovaatteet. Kosmetiikan määrän yritän minimoida matkapakkauksilla, ja esimerkiksi lehtien välissä saatavat voidenäytteet ovat juurikin omiaan tällaiseen reissuun. Kertakäyttöpiilarit ovat myös ihan must uimista ajatellen, ilman niitä en näkisi mitään mutta näin "oikeat" piilarit säästyvät kloorin ja saunomisen haittavaikutuksilta. Tällä kertaa luotan hotellin hiustenkuivaajaan, ja heitän hiukset pienelle ponnarille uinnin päälle, jolloin vältyn myös suoristusraudan pakkaamiselta.
Nyt rentoudumme vielä omassa kotisaunassa ja painumme pian pehkuihin koska aamulla on yhtä aikainen herätys kuin arkiaamuinakin.
 
Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti