maanantai 2. maaliskuuta 2015

Talvirasva

Avon Solutions


Tällä postauksella olikin jo kiire, talvirasvat kun saa ihan näinä päivinä vaihtaa toisiin versioihin, ihanaa! Vaihdan rasvat ainakin pari kertaa vuodessa vuodenaikojen vaihtuessa, jotta iho ei ehdi "tympääntymään" yhteen ja samaan rasvaan. Talveksi tarvitsen myös tuhdimman rasvan, muuten ihoa kiristää ja nipistää. Tänä talvena käytössä on ollut Avonin Solutions -sarjaan kuuluvat winter day ja night -rasvat. Plussaa raikkaista purkeista!
Molemmat rasvat ovat melkoisen paksua tavaraa, mutta hyvin iholle levittyvää. Varsinkin yörasva on tuntunut oikein ravitsevalta ja hoitavalta heti levityksen yhteydessä, ja erittäin vähillä ihon kuivumisongelmilla olenkin tänä talvena päässyt! Seuraavaksi aionkin postata SOS-voiteesta, jota muutaman kerran talven aikana olen käyttänyt kuivuudelta pelastautumiseen.
Päivärasva on ollut ihan sopivaa meikin alle, kunhan sen on antanut rauhassa imeytyä. Siinä on myös suojakerroin 20, jota kyllä ei paljon ole tarvinnut, aurinko kun ei ole koko talvena oikein kunnolla paistanut. Molemmissa rasvoissa on mieto tuoksu.
Nämä purkit joutavat tosiaan pian vaihtoon, mutta pihistelijäluonteeni onneksi taidan ehtiä käyttämään ne loppuun etteivät jää kaappiin härskiintymään :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti