lauantai 9. huhtikuuta 2016

Se aika vuodesta

Rusketusta pintaan!


Huhtikuussa alkaa aina se kausi, kun alan kaivata vähän sävyä ihooni. Ikävä myöntää, mutta ihannoin päivettynyttä ihoa, ja otankin aurinkoa huolimatta sen vaaroista. Toki yritän suojautua rasvoilla mahdollisimman hyvin, varsinkin kesän alussa ja aina ulkomailla.
 
Nyt keväällä kun iho kaipaa väriä, alkaa mulla itseruskettavien kausi. Muutaman kerran viikossa kun muistaa rasvailla, niin sekin jo auttaa. Vartalolle olen löytänyt nyt hyvän tuotteen Avonin valikoimista, moussemaisen ruskettajan, joka tekee heti kivan sävyn, eikä sillä pysty juurikaan mokaamaan. Kasvoilla olen nyt käyttänyt tätä Yves Rocherin rasvaa, mutta sen ollessa melkein lopussa aion kyllä kokeilla jotain muuta merkkiä; mielestäni tämä ei tuo rusketusta kasvoille tarpeeksi.
Tänä vuonna aion kokeilla ensimmäisen kerran aurinkokapseleita, joiden pitäisi suojata ihoa, mutta myös nopeuttaa ja syventää rusketusta. Eräältä työkaverilta ainakin sain positiivista viestiä näistä, koska viikon Kanarian reissun jälkeen hän oli kuin papu kapseleita syötyään. 

Muutoin ihon ollessa talven jäljiltä kalpea, käytän näitä hehkua tuovia päivä- ja yörasvoja, jotka nekin Avonilta. Päivävoiteissa onkin tärkeä aurinkosuoja mukana.


Kivaa viikonloppua!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti