torstai 14. huhtikuuta 2016

Uusi Luiska

Olen myyty!


Tätä ei tosiaankaan tapahdu usein eikä tämä ole normaalia arkeani. Nyt kuitenkin eräs pitkäikäinen (materialistinen) haaveeni on toteutunut ja omistan toisen merkkilaukkuni. Säästäänhän piti taas ja kauan (ensimmäiseen Vuittoniin säästin muistaakseni pari-kolme vuotta) koska ei meillä ole yhtään sen kummemmin löysää rahaa kuin varmaan muillakaan asuntovelallisilla lapsiperheillä. Loppuviimein sain bongattua hyvähintaisen laukun käytettynä Vestiare Collectionilta (ranskalainen merkkituotteiden second hand) ja nappasin sen itselleni. 

Vestiarehan toimii käytettyjen merkkituotteiden maailmanlaajuisena välityskauppana. Homma toimi todella hyvin, tilasin haluamani laukun, maksoin sen luottokortilla ja jo muutaman päivän kuluttua sain viestiä että tilaamani laukku on saapunut sen alkuperäiseltä omistajalta Vestiarelle tarkistettavaksi. Sitten vain odottelemaan tarkistuksen tuloksia, ja pian sainkin jo viestin että laukku on läpäissyt tarkastuksen (on aito ja hyväkuntoinen) ja lähtee Ranskasta kohti uutta kotia. Vielä muutama lisäpäivä odottelua ja sitten sainkin hakea ulkoapäin karun näköisen pahvipaketin ihan tuosta lähikauppa Salesta :D


Laukku oli paremmassa kunnossa kuin odotinkaan, ei mitään käytön jälkiä edes sisällä. Ainoa kolhu oli tuossa laatikossa, jossa on pieni repeämä. Sain laukun mukana siis laatikon, dustbagin ja alkuperäisen kuitin mukaan lukien tietenkin Vestiaren tarkistuskuitin.  Lisäksi erityisen tyytyväinen olen laukun mukana tulleeseen olkahihnaan, joka käy nyt myös isompaan laukkuuni.


En voisi olla enempää tyytyväinen, nyt vain odottelemaan ensimmäistä käyttökertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti