keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Bloggailusta

Puolen vuoden perusteella


Blogini on nyt suurin piirtein puolivuotias. Postaustahti ei ole päätähuimaava, en yllä koskaan huippujen tahtiin, joilta muodostuu postaus kerran pari päivässä - toki ainakin osa heistä tekee sitä täysin työkseen. En kuitenkaan ole sieltä "häntäpäästäkään", vaan olen pysynyt tavoitteessani joka on vähintään pari postausta viikossa, mielenkiinnon säilyttämiseksi. Sekin vaatii tosin päivätyön ja normaalin arjen pyörittämisen ohella välillä töitä. Lukijoitakaan ei ole hirveästi, mutta kiitos teille jotka blogissani käytte! En tosin ole blogia missään mainostanut, enkä ainakaan vielä liittynyt mihinkään mainoksia jakavaan sivustoon, joskaan en pidä niitä tulevaisuudessa mitenkään poissuljettuinakaan.
 
Blogin punaista lankaa ei ehkä ole, tai jos onkin, on se tämän normaali arki ja elämä jota eletään, ja kaikki siihen liittyvä. Itse tykkään postailla monipuolisesti, vaikka yleisesti blogeja neuvotaankin erikoistumaan johonkin aihepiiriin. Yksityisyyden rajan olen vetänyt siihen, että tunnistettavia kuvia muista henkilöistä en halua blogiini laittaa, ja sen varmaan olettekin huomanneet. Myös kotoa otetut kuvat, varsinkin ulkoa, pyrin pitämään sellaisina, ettei niistä aivan heti asuinpaikkaa tunnista.

Blogin ulkonäkökin on vielä vaiheessa, tarkoitus olisi lisätä otsikkoon kuva/kuvia ja muutoinkin petrata ulkonäön suhteen. Ainahan niitä muutoksia tulee, mutta nyt tuntuu etten ole saanut valmiiksi vielä edes sitä ensimmäistä kunnon versiota blogista.
 
Bloggailu on muodostunut mukavaksi iltapuhteeksi (aivan kuin sitä ei olisi muutenkin riittävästi!) ja olen yrittänyt pitää sen stressivapaana. Pyrin siis siihen, että jos nyt juuri ei ehdi tai huvita blogata, en ottaisi siitä pultteja vaan ajattelen, että teen sitten kun siltä tuntuu. Kameraa en varsinaisesti kuljeta joka paikassa mukana, vaan tyydyn sitten kännykkäräpsyihin jos jotain mielenkiintoista yllättäen ilmaantuu. Toisaalta katselen elämää monesti siltä kantilta, että löytyisikö tästä jotain blogiin laitettavaa tai kuvattavaa. Imen myös valtavasti inspiraatiota ja vinkkejä muista blogeista, mistä aiheista voisi postauksia rakennella. Yritän mahdollisuuksien mukaan jakaa blogissa erinäisiä vinkkejä ja kokemuksia, koska nimenomaan niitä saan paljon lukiessani muiden kirjoituksia.
 
Puolen vuoden kokemuksella siis, jatkan suunnilleen samaan malliin, toki yrityksenä koko ajan parantaa niin kuvia, kirjoitustyyliä ja kiinnostavuutta. Tämähän on ihan mukavaa hommaa!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti