perjantai 24. huhtikuuta 2015

Melkein kuin asuisi maalla

Perjantai-illan tunnelmia


Tonttia yhdeltä sivulta rajoittavan meluvallin takaa aukeaa Lakeuden pellot silmänkantamattomiin. Yläkerran sen puolen ikkunoista näköalat ovat melkoisen hienot, ja aina vaan toivon, että siellä olisi myös parveke. Se ei kuulemma rakennusteknisesti ollut mahdollista, mutta viis siitä - olisi ihana istua nauttimassa ilta-auringosta ja maisemista. Aamuauringon puolella sijaitseva, meidän makuuhuoneesta avautuva parveke sen sijaan on todella vähällä käytöllä, joskin joka kevät unelmoin tulevan kesän aamukahveista parvekkeella...josko jo ensi kesänä!
 
Tänään asuttiin taas niin kuin maalla. Täällä nimittäin tuoksahtaa...no se itse, maanomistajien tehdessä peltotöitään. En valita, se on sen muutaman kerran vuodessa kun hajuhaittoja on, ja onhan sekin yksi kevään merkki :)
Katuliidut ovat ainaisessa suosiossa, viikolla ostettiin jälleen uudet ja tällaisia taideteoksia tielle oli illan mittaan ilmestynyt! (Sillä aikaa kun itse otin pienet iltapäivätorkut eli nukuin sohvalla kaksi tuntia tietämättä tästä maailmasta mitään!)
 
Ihanaa keväistä (?) viikonloppua!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti