keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Uuniperunat savulohella

Lauantain ruokaa...


Pääsiäislauantaina kokeilin tehdä uuniperunoita suolapedillä. Öljysin perunat kevyesti ja tein niihin viillot, ja oli kyllä kätevää ettei tarvinnut pyöritellä folioita niiden ympärille. Tästä lähin meidän uuniperunat valmistetaan näin!

Tarkoitus oli ensin savustaa kokonainen lohi perunoiden kaveriksi, mutta koska sää oli melkoisen viileä ja tuulinen, päädyttiin toiseen vaihtoehtoon. Tein siis perinteisen lohimoussen, johon tuli kylmäsavulohta, ranskankermaa, kermaviiliä, maustamatonta tuorejuustoa, punasipulia, purjoa ja tilliä. Perunoiden ja lohen seuraksi oli vielä raikas salaatti.
 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti