lauantai 4. huhtikuuta 2015

Tex-mex kanaa

Pitkäperjantaina


Meillä ei tavata syödä pääsiäisenä lammasta, tuskin osaisin sitä edes valmistaa. Sen sijaan tämä kanaruoka taitaa olla jo kolmatta tai neljättä kertaa pääsiäisen ruokalistalla, jotenkin sopii hyvin tähän juhlaan.
Pieni apulainen :)



 
Tex-mex kanaa
Kanan rintafileitä
Pekonia
Kermaa
Tex-mex kastiketta/salsaa
Persikoita
Lisukkeeksi tällä kertaa riisiä
 
Kanan rintafileet paistetaan uunissa paisto-ohjeen mukaan. N. puolta tuntia ennen valmistumista lisätään päälle seos, johon on sekoitettu vaahdotettu kerma, persikat paloina, tex-mex soosi ja pannulla käytetyt pekonin palat.



Jälkiruuaksi tehtiin vain helppo persikkarahka. Pääsinkin varsin helpolla koska sekä pää- että jälkiruuassa oli vaahdotettu kerma ja persikoita, joten ne menivät yhdellä tekemisellä.
Astioina tietenkin Paratiisit, ja pöytäliinaksi on vaihdettu Finlaysonin keväinen liina. Pääsiäisen aikoihin yleensä vaihtuu myös talven punaviini valkkariksi, tämän ruuan kaveriksi punaviini olisikin saattanut olla jo liian tuhti.
 
Kivaa lauantain jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti