tiistai 28. huhtikuuta 2015

Pekonipasta

Ilman poliittista suuntausta ;)


Lauantaina päätin tehdä ruuaksi pekonipastaa. Tuhti lounas tulikin tarpeeseen, sillä vietimmekin koko loppupäivän ulkosalla erilaisissa pihatöissä. Pekonipastan ohje on taas bongattu jostain, en vaan enää muista mistä. Tuunasin tuttuun tapaan sitä vähän, käytin esimerkiksi tomaattimurskaa pyreen sijaan, koska sitä meillä ei sattunut kaapista löytymään.


Pastana ihan kaupan tuorepastaa, sekin on luksusta normaalin spagetin sijaan :)
 
Pekonipasta
 
Pekonia
Sipulia
Valkosipulia
Tomaattimurskaa
Ananasta + mehua
Sitruunamehua
Pizzamaustetta, basilikaa ja mustapippuria
Tuorepastaa ja parmesaania
 
Ruskista pekonin palat ja sen jälkeen niiden rasvassa sipulit. Lisää sipulien joukkoon tomaattimurska ja pieni määrä vettä, sekoita ja lisää ananakset ja niiden mehu sekä pekonit. Lisää mausteet ja annan muhia sen aikaa kun tuorepasta valmistuu. Lisää annosten päälle parmesaania.


 
Ruoka valmistui suht nopeasti, joten tämä menisi ihan arkiruokanakin työpäivän jälkeen valmistettavaksi. Tätä kirjoittaessani tajusin, että unohdin täysin lisätä mausteet!! :D Kastike oli silti ihan maistuvaa, mutta josko ensi kerralla muistaisi jo nekin.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti