torstai 30. heinäkuuta 2015

Loma on ohi

Mitä jäi käteen?


Neljä viikkoa kestänyt ihana joutilaisuus on nyt ohi ja varovainen paluu arkeen alkanut. Varovainen siksi, että lapsi lomailee vielä hetken eli hoitorumbaa ei aloitettu samaan aikaan töihin paluun kanssa. Loistava ratkaisu muuten, voin suositella!

Täällä (linkki) pohdin, mitä kesälomalta toivoisin, ja nyt onkin aika koota yhteen mitä saatiin. Lomasta riittää tosiaan kerrottavaa vielä lisääkin, mutta tässä nopea yhteenveto ensi alkuun ;)

1. Reissaaminen, check!
Ruotsin reissu tuli tehtyä ja mukavahan se oli. Kerrotaan siitä lisää myöhemmin. Toiveideni mukaisesti teimme myös yllättävän yhden päivän lähimatkan mökiltä Kalajoelle, joka piristi mukavasti loman viimeistä viikkoa. 
Ruotsissa laivalla ;)

Yllättäin näissä maisemissa!
 2. Laiskottelu, tuplacheck!
Ruotsin reissun jälkeen oltiin ihan kotosalla reippaasti yli viikko, ja täytyy sanoa että tuona aikana ainakin tuli laiskoteltua ;) Ihania pitkiä yöunia, rauhallisia aamupaloja, mitään tekemättömyyttä, terassielämää, kirjoja, hyvää ruokaa...niistä ainakin oli nuo päivät tehty. 
Ison osan lomasta taisin ottaa yhtä rennosti!
3. Mökkeily, check puoliksi!
Muutama päivä tuli mökilläkin vietettyä, mutta vain toisella. Jälleen tänä vuonna toinen mahdollinen mökkipaikkamme jäi väliin, ehkä ensi vuonna?
Uinnilla ilta-auringossa. En minä tosin.
4. Hyviä kirjoja, check!
Montakohan kirjaa sitä tuli luettua, veikkaisin että 5-7. Kirpparilta ostetut Kuumien aaltojen kerho ja Kuumien aaltojen kerhon paluu ainakin hujahtivat melko nopeasti, hauskoja ja kevyitä luettavia!
Ainut kuva josta löytyi kirja.
5. Suunnittelemattomuus, check!
Sain oltua myös joitakin päiviä ilman niin suuria suunnitelmia...

6. Hommia, no jaa.
Eipä me (lue minä) nyt niin kauheasti mitään hommia tehnyt. No, maalasin kyllä keittiön saarekkeen. Mies ehkä saikin enenmmän aikaiseksi. 
Sneak peek...
7. Juhlat, check!
Mitäpä muuta voi sanoa jos bilettää kolme päivää loman loppuun? Sen sijaan kevyemmät illanistujaiset kavereiden kanssa jäivät aika vähiin, niitä olisi voinut olla enemmänkin. 
Jukka Poikaa katsomassa Vauhtiksilla.
8. Aurinko. Mikä se on?
:D Eipä sitä sitten hirveästi näkynyt ja vaikka näkyikin niin lämpö jäi reippaasti alle mun lomatoiveiden...No, täytyy kai olla tyytyväinen että muutamana päivänä tarkeni biksuissa ;)
Todistetusti jonain päivänä tarkeni bikineillä!
9. Kulinaristisia nautintoja, check!
Reissussa ainakin syötiin ravintoloissa, ja muutaman muunkin kerran loman aikana. Grillattiin myös extrahyvää ruokaa, nam!
Ruokanautintoja Ruotsissa ja ilmekin niin kovin iloinen :D
10. Aika, check!
Ainahan se loma loppuviimein kuluu nopeasti, ja enemmänkin voisi lomailla, mutta kyllä silti koen saaneeni ja antaneeni aikaa tärkeille asioille. 

11. Hiljaisuus, ???
Kyllä kait sitäkin oli, muttei juuri nyt tule yhtä tiettyä hetkeä mieleen. Ehkä viimeinen ilta, kun tyttökin oli vielä mummolassa hoidossa ja saimme kaikessa rauhassa käydä saunassa ja valmistautua aamuun. Harvinaista herkkua sekin, vaikka vähän jo ikäväkin alkoi olla. 

Hyvää loppuviikkoa ja heinäkuun loppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti