keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Seuratut

Blogit


Aloitin blogien seuraamisen 6-7 vuotta sitten. Ensin seurasin vain muutamaa hassua blogia, kunnes määrä alkoi kasvaa. Alkutaipaleelta saakka mukana listalla ovat roikkuneet Xenia's Day (käänteitä enemmän kuin saippuasarjoissa, tästä vain ei pääse eroon!), Kaunis Pieni Elämä (kesti aikansa tajuta, että KPE asuu myös täällä Seinäjoella!), Mona's Daily Style (en osaa eritellä mikä tässä koukuttaa, mutta monta kertaa viikossa on pakko kurkata mitä Monalle kuuluu) ja Villa Honkasalo (upea talo!).

Innostun kausittain uusista blogeista ja poistelen seurannasta vanhoja, jotka eivät enää vaan jotenkin natsaa. Viime aikoina olen poiminut listalle enemmänkin erilaisia reissublogeja taltuttamaan matkakuumetta (taitaa olla päinvastainen vaikutus...) kun taas yhteen väliin etsin mm. uusia puutarha-aiheisia. Viime aikojen uusia tuttavuuksia ovat ainakin Matkakuume.net (mikä huikea tarina maailmanympärimatkasta lapsen kera!), Minttu Virtanen ja Metti Forssell (tämä nyt on täysin julkkisten elämän bongailun vuoksi, kummankaan blogissa ei varsinaisesti mitään muuta viihdyttävää olekaan), Im Jesper (tämä on hauska miesnäkökulman tuoja blogistaniassa, eikä hullumman näköinenkään!),  Hetkiä Maalla (virkistävää lukea bloggaajaa Pohjois-Suomestakin) ja Saara Ilona (kuulumisia Etelä-Afrikasta!). 

Kestosuosikkeja (ja suuren yleisön suosikkeja), eli ns. ikivihreitäkin blogeja listallani on muutamia, ainakin Adalmina's Secret ja Char and the City. Heillä on muuten välillä harmittavan samankaltaisia postauksia, Adalminan kiinnostavuutta lisäävät matkat, mutta periaatteessa riittäisi kun seuraisi vain toista :D
P.S. I Love Fashion kuuluu myös tähän kategoriaan, mikäli bloggaaja asuisi Suomessa en välttämättä jaksaisi kovin aktiivisesti seurata, mutta Tukholman maisemat ja kuulumiset ovat plussaa. 

In my Ballerines taas on oman blogitaivaani johtotähti, eli ehdottomasti tyylikkäin nainen jota seuraan, mutta siirtyminen ellit.fi –sivustolle ei ollut blogille eikä postauksille eduksi, vaan ulkoasu muuttui sekavaksi ja postaukset jotenkin tylsemmiksi. Myös Jonnamaista –blogin Jonna on erityisen tyylikäs nuori nainen.

Sisarukset Strictly Style ja Blond Rivets tekevät tasaisen taattua jälkeä. SS kiinnostavuutta ehdottomasti lisäsi  muutto Los Angelesiin, nyt sitä jaksaa seurata jo ihan uusien maisemienkin vuoksi. Kalastajan Vaimoa on mukava seurata osaksi ulkomailla asumisen vuoksi, toisaalta todella kauniiden kuvien vuoksi – ihan yksi mun lemppareista.

Vähemmän seuraan varsinaisia muotiblogeja, talonrakennuksia tai vauvahehkutuksia, joskin näihin aihepiireihin keskittyneitä blogeja muutamia listaltani löytyy, mm. Mutsie, Villa Solsidan ja 37800 Pätsiniemi.

Siinäpä osa blogilistani luetuimmista, lisäksi listalla on useita ihan semikiinnostavia blogeja ja sitten niitä ns. täyteblogeja, joita ei niin innokkaasti tule seurattua ja jotka saattavat päivänä minä hyvänsä tipahtaakin poistettuihin jotta listalle mahtuu uusia kiinnostavampia tapauksia. Töiden puolesta seuraan muutamaa blogia, joista syötteet pääsääntöisesti tulevatkin suoraan työsähköpostiini. 

Leppoisaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti