tiistai 21. heinäkuuta 2015

Pioni

Kukkien kukka


Pihan ehdottomasti kaunein kukka on pioni. Niitä meillä kasvaakin useassa penkissä, monen värisinä, ja nyt ne ovat parhaimmillaan. Ensimmäiset lajikkeet ovat jo ehtineet kukkia, mutta suurin osa kukista on nyt loistossaan. Pioneja on ihana tuoda myös sisälle, ja nytkin olohuonetta koristaa yksi loistava yksilö.


 
Reissu- ja lomapostaukset odottavat edelleen parempaa hetkeä ja aikaa kuvien valinnalle ja käsittelylle. Luulenpa, että saattaa mennä jopa pitkälle syksyyn, että saan kaikki loman ajalta aiotut postaukset ulos, varsinkin jos pian alkavat niin kauan odotetut helteetkin kuten joku vähän lupailee! Tietää sitä, että elokuussa työpäivän jälkeen ollaan niin myöhään pihalla kuin vain kello sallii (ennen seuraavan aamun aikaista herätystä). Mutta onhan kesää ja lomaa kiva fiilistellä sitten jälkeenpäinkin.
 
Tänään taitaa olla ohjelmassa ainakin auringossa paistattelua, niin hyvältä sää näyttää. Käytännön asioita pitää myös käydä hoitamassa, loppuviikkohan onkin sitten meille aikuisille pyhitetty Vauhtiajojen merkeissä. Voipi siis olla, että tämä on viimeinen postaus tälle viikolle, mutta katsotaan!
 
Aurinkoista viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti