maanantai 13. heinäkuuta 2015

Lomapäivä

Meidän kanssa


Tykkään itse lueskella päivä kanssani -postauksia, ihan tavallisesta arjesta. Nyt päätin itse toteuttaa tällaisen kuvapainotteisen postauksen näin lomalla, kun kameraakin on ehkä hiukan helpompi kuljettaa mukana koko päivän. Tervetuloa siis mukaan meidän yhteen lomapäiväämme nyt heinäkuussa 2015!

Lomamoodi on meillä aika hyvin päällä. Illalla kukutaan ja aamulla nukutaan! Tänä kyseisenä perjantaina kello näytti näin kun herättiin. Mies tosin oli jo hetkeä aiemmin kömpinyt alakertaan kahvin keittoon.

Aamiaiseksi  (vai voisiko sitä tähän kellonaikaan sanoa jo brunssiksi...) ihan perussettiä, pari leipää, kahvia, lasillinen mehua ja vasta viime viikkoina "löytämäni" rahkat. Palan painikkeeksi päivän lehti koneelta. Aamu oli sen verran viileä, että tällä kertaa en syönyt aamupalaa terassilla.
Aamupalan jälkeen halusin vielä hetken laiskotella - siispä sohvalle hyvän kirjan, parin suklaapalan ja päivän toisen kahvikupillisen kanssa.
Kesällä/lomalla en juurikaan panosta ulkonäköön; kuitenkin sen verran, että ihmisten ilmoilla kehtaa näyttäytyä! Nämä luottotuotteet ainakin ovat käytössä:
1. Avonin hiusöljyä sipaisen hiuksiin pienen määrän joka aamu.
2. Suolasuihke antaa hiuksille rakennetta, nyt käytössä Cutrinin pullo.
3. Hajuvettä käytän joka päivä! Nyt vuorossa oli Avonin Summer White Sunset.
4. Vuosikausia käyttämäni Yves Rocherin huipputuote: Sunkissed Effect Fluid Foundation, jota talvella sekoitan vähän meikkivoiteeseen ja näin kesällä se riittää pelkästäänkin.
5. Kulmat laitan aina, se tuo kasvoille ryhtiä. Kulmaväri Avonin.
6. Puuterihelmillä saa kasvoille muotoa ja väriä, nuo taitavat olla Oriflamen.
7. Ripsiväriä käytän myös joka päivä, näin kesällä aina vedenkestävää. Tuo Avonin Supershock ripsari taitaa muuten olla melkoisen hyvää, koska multa on jopa kysytty oonko laittanut ripisenpidennykset!
8. Valokynä on myös päivittäisessä käytössä ainakin poski- ja kulmaluulla. Nyt käyttämäni Lumenelta.
Puolen päivän aikoihin alkoikin taas sataa, vaikkei pitänyt! Päätin käyttää hetken kotitöissä, niinpä petivaatteet lähtivät pyykkiin ja imuroin ja siistin alakerran.
Päivällä lähdettiin kaupungille asioille. Mukaan tarttui muutama Frozenvaate tytölle. Kevyt lounas päätettiin poikkeuksellisesti syödä Rossossa ja tutkailla vähän Tangokansaa samalla. Jälkiruoka osoittautui itse "pääruokaa" isommaksi, että ainakin maha tuli täyteen. Oli mukava siemailla lasillinen viiniä ja seurailla kadun vilinää.
Iltapäivän alkaessa kääntyä illaksi tein itselleni uudet geelilakat. Minulla oli vuosia rakennekynnet, mutta keväällä luottokynsienlaittajani ilmoitti lopettavansa. Päätin silloin kokeilla tehdä pelkkiä lakkauksia itse ja ostin tuollaisen perusgeelipaketin. Hyvin on toiminut, paitsi en oo mikään huippu tekemään noita ranskalaisia! Säästyypä vaan pitkä penni kun ei enää joka kuu mene rahaa kynsihuoltoon.
 Tytön kanssa piti illalla pelailla muutama peli, tässä Muumipurnukkajahti.
Grillailimme illalla vasta lähempänä yhdeksää, ja syötiin kyllä pihalla pilvisestä säästä huolimatta.
Loppuillasta ei enää kuvia olekaan, tyttö meni nukkumaan kymmenen jälkeen ja itse istuimme hetken terassilla kunnes naapuri tuli ex tempore kyläilemään. Siinä ilta vierähtikin jutellessa, ja pään painoin tyynyyn vasta puoli yhdeltä!
 
Sellainen tuiki tavallinen lomapäivä meillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti