lauantai 19. syyskuuta 2015

Muutoksia kotona

Uutta vanhaa


Syyssiivoukset ovat meneillään ja pikkuhiljaa huone kerrallaan siivoan, vaihtelen verhoja ja mattoja syksyksi ja talveksi. Samalla tulee perattua tavaroitakin kirpparille, joka pian taas häämöttää edessä. Miehen mummolasta meille kotiutui peräkärryllinen tavaraa, kaikkea ihanaa vanhaa! Niitä aarteita riittääkin esiteltäväksi, mutta tässä ensimmäiset, eli nyt meillä on olohuoneessa uudet nojatuolit, jotka oikeasti ovat aika vanhat. Aluksi meinasin että ne päällystetään uudelleen, mutta kangas olikin erittäin hyvässä kunnossa (ovat jo kertaalleen joskus päällystettyjä) ja juuri sopivan ruskea - tuolit pääsivät pienen puunauksen jälkeen suoraan käyttöön.

Erkkerissä vähän vilahtaakin aika voimakasväriset verhot, nekin mummolasta. Niitä taidan kuvailla vähän tarkemmin joku päivä!
Takan eteen jakkaraksi löysin tällaisen hauskan lyhyen pirtin penkin, ja vanha takkajakkara sai kyytiä!
 
Lauantai-iltaa meillä vietetään rauhallisissa merkeissä, ollaan kaikki kolme oltu enemmän tai vähemmän flunssaisia viime aikoina ja taisi sekin olla osasyynä viime yön kellon ympäri ulottuneisiin uniin! Tänään ollaan puuhasteltu kaikkia pientä kotihommaa ja hämärän tultua laitetaan sauna lämpeämään ja nautitaan vapaa-illasta.
 
Mukavaa loppuviikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti