sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Onni on...

Viikko 38


Hupheijaa mitä kesäkelejä näytti olevan edellisessä Onni-postauksessa! Onpa muutama viikko vierähtänyt ilman sunnuntaiterveisiä! Tässä siis saattaa nyt olla vähän muiltakin viikoilta mieleen jäänyttä, kuin tältä kuluneelta.
 
Onni on...
 
...Rauhoittuminen. Syksyllä elämä rauhoittuu pakostikin, ja olenpa aloittanut rauhoittumisen oikein harrastuksena :D ensin kolmen kerran ilmainen meditaatioon tutustumiskurssi, jonka jälkeen alkaakin kansalaisopiston Mindfullness.
 
...Jäähalli. Ekat luisteluharkat olivat viime viikolla, ja kylläpä näkyi paljon iloisia ilmeitä kun kesän jälkeen pääsi luistimille!
 
...Vanhasta tykkääminen. Enkä nyt puhu pelkästään miehestä :D Onneksi pidän vanhoista tavaroista enkä aina halua uutta ja uutta - tulee halvemmaksikin muuttaa sisustusta :)
 
...Syyskelit. Kyllähän se sateen ropina ikkunaan on aika tunnelmallista näin syksyllä. Kesällä en siitä niin piittaa!
Kaunis iltausva!
...Kynttilät. Nyt niitä saa taas sytytellä joka ilta!
 
...Posse. En voi sille mitään, mutta se vaan on mun mielestä hauska ja viihdyttävä ohjelma ja juuri sopiva viikonlopun aloittaja perjantai-iltaisin.
 
...Yllätyskarkit. Sain kauppatuliaisina lempi-irtokarkkejani, Susupaloja ja cracker-suklaita, nam!

...Syystyöt. Pihalla on aloitettu talveen valmistautuminen, pehmusteet ovat varastossa, kesäkukkia laitettu pois ja ruukkuja pesty...myös yksi keskeneräinen kukkapenkki saatiin valmiiksi odottamaan kevättä ja istutuksia. Paljon toki on vielä tehtävää ennen lumen tuloa.
 
...Sisustuksen muuttaminen. Kesäjutut pois ja syksyä tilalle, ennen joulutavaroita (haa, joulu mainittu ensimmäisen kerran!)
 
Kivaa sunnuntaita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti