torstai 8. tammikuuta 2015

Uuden vuoden alku

Muutama sana loppulomasta


Uutta vuotta meillä juhlittiin hyvin perinteisissä merkeissä, ja tällä kertaa ilman sen kummempia valokuvailuja. Kävimme alkuillasta kaupungilla katsomassa lasten ilotulituksen, ja sen jälkeen paukuttelimme muutamat raketit naapureiden kesken sekä virittelimme jälleen nuotion. Vuoden ensimmäinen päivä oli aivan täysin löhöilylle pyhitetty, sen verran kävimme muualla että haimme iltapäivästä valmiin ruuan pöytään ;)

Paviljonki talviasussaan
 
Viikonloppunahan saikin sitten tehdä lumitöitä urakalla; hyvää hyötyliikuntaa, mutta olipa paikat maanantaiaamuna kipeinä! Tyttönen lähti mummolaan yökyläilemään pariksi yöksi, ja näin me vanhemmat saimme kullanarvoista kahdenkeskistä aikaa pari vuorokautta. Käytimme senkin lähinnä (niiden lumitöiden ohella) lekotteluun, ihan oikeasti syksy ja koko viime vuosikin oli melkoista menoa, joten olemme olleet luppoajan tarpeessa.

Ja ihan pakko laittaa vielä kuva ulkojouluvaloista. Nyt ne ovat jo sammuneet!
 
Toisena iltana kävimme sitten "treffeillä" eli syömässä oikein pitkän kaavan mukaan, ja pitkästä aikaa kaksistaan. Käymme oikeasti ravintoloissa todella harvoin, joten kyllä tuntui luksukselta. Viimeisenä lomapäivänä sitten haimme tyttösen kotiin ja valmistauduimme pikku hiljaa arkirutiineihin.

Viikonlopun upea kuutamo


Treffeille iloisena - aviomiehen kanssa!
Loma on lomaa, mutta arkikin on ihanaa! Nyt muuten pyryttää sen verran paljon, että suuntaankin ulos...lumitöihin! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti