keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Uusi vanha liina

Turkooseja sävyjä


Kuten on jo todettu, pidän vanhahtavista tekstiileistä erityisen paljon. Hamstraan liinoja ja kankaita milloin mistäkin. Tällä kertaa miehen mummolasta löytyi melkoisia aarteita, joista yksi tässä:

 
Miten sievä ja pirteä liina onkaan! Noissa pienemmissä neliön mallisissa liinoissa on vaan se huono puoli, että ne ovat auttamattomasti liian pieniä ruokapöytään, eikä käyttömahdollisuuksia kovinkaan paljoa ole. Olohuoneen sivupöydällä niitä sitten käytän, johon ovatkin melko passeleita.
 
Ruokapöytään vaihdoin siivouspäivän yhteydessä tämän Finlaysonin liinan, design näkyy olevan Elka Droescherin. En ole ihan turhan tarkka, sillä vaikka liinat ennen käyttöä silitän tai mankeloin, ryppyjä on mutta väliäkös tuolla! 
 
Turkoosista kankaasta (sekin jostain kirpparilta muistaakseni bongattua) anoppi on ommellut minulle tyynynpäällisiä, tällä hetkellä ne ovat olohuoneessa. Turkoosi on ehdottomasti yksi lempiväresitäni, tuo mukavaa raikkautta, vaikka ei tosin tuohon vihreään keinutuoliin nyt niin hyvin mätsääkään! Sitten sopii paremmin kun joskus saan vaaleat tai harmaat sohvat (ikuisuushaave).

 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti