keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Mankeloinnin sietämätön keveys

Lahja mieheltä ;)


Naapurien tehdessä muuttoa, olemme kotiuttaneet yhtä jos toista heiltä meidän tontille. Olemme ostaneet pihakeinun ja apteekkarin lipaston, ja saaneet mm. kukkaruukkuja ja lyhtyjä; kaikki puutarhaan liittyvä kelpaa meille!
 
Maanantaina mies kantoi meille vielä pöytämankelin! Olen jo kauan haaveillut omasta mankelista (silitän kaikki petivaatteet ja tietenkin pöytäliinat) mutta ongelmana on ollut sen sijoittaminen. Nyt saimme hyväkuntoisen mankelin vain parilla kympillä joten tartuimme tarjoukseen ja nyt kodinhoitohuoneemme pöytätilan täyttää tämä härpäke.
 



Tarkoituksena on tehdä mankelille tason alle jonkinlainen ulosvedettävä pöytä, mutta joudun varmaankin sietämään joulun ajan sitä tuossa paikalla (ihanaa olisi jos pöytä olisi tyhjä ja siinä olisi aina laskutilaa). Joka tapauksessa mankeli on tänään meidän kodissa koeponnistettu, ja hyvin toimii!
 
Joululakanat odottavat nyt joulua mankeloituina :)
Meillä vietetään tänään kalsaripäivää, olen itse pienessä kuumeessa ja #5vee sitten sai yllättävän vapaan hoidosta. Huomenna todennäköisesti normaali arki jatkuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti