perjantai 5. joulukuuta 2014

Tontut

Ja muuta...


Muutama kuva lisää kotimme joulutunnelmasta (saako tästä jo ähkyn, ehkä pitää välillä postailla muutakin? Mutta kun olen niin innoissani!)
 
Adventtikynttelikkö löysi tänä vuonna tiensä takan päälle. Ensimmäisenä adventtina emme ehtineet kynttilää polttamaan, vaan hoidimme sen vasta maanantaina. Ei kai se niin nuukaa ole... Takan päälle olen viritellyt viime joulun alla tuollaisen nk. takkapuun, johon vaihtelen koristeita vuodenajan mukaan. Nyt lisäsin puuhun punaiset jouluomenat, katsotaan onko ilme koko ajan noin pelkistetty vai innostutaanko koristelmaan sitä enemmänkin.
 



  
Kuvista ehkä hieman korostuneesti näkee remontin tarpeemme, takan polttamisellahan on varjopuolensa; tapetti on tummunut (ei luonnossa ihan noin pahan näköinen) ja vaatisi vaihtoa. Katsotaan, katsotaan, samalla saa koko olohuone mennä uusiksi, joten ei ehkä ihan ensi vuoden juttuja...
 
Tontut ovat löytäneet paikkansa keittiön pikkuikkunalta. Tämä lasikoriste on todennäköisesti suurimman osan mielestä aivan kammotus, mutta minusta niin hellyyttävä ja sievä. Olen tietysti kaiken vanhan ihailija, joten tämän nappasin ehdottomasti mukaani kun mummuni sitä minulle tarjosi.
 
   
Tapaan vaihdella myös jopa saman joulunajan aikana sisäkoristeiden  ja -valojen paikkaa, nyt yhdet valot ovat sijoitettuina lasipurkkiin yhdessä puna-kultaisen koristeen kanssa. Luulen, että tänä vuonna olohuoneen joulun värit tulevat olemaan nimenomaan punainen, valkoinen ja kulta. Valko-hopeinen pelkistetty joulukoristelu olisi toki tyylikäs, mutta ei valitettavasti meillä muuhun sisustukseen sopiva, joten näillä perinteisimmillä linjoilla mennään ainakin toistaiseksi.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti